Известие

Collapse
No announcement yet.

За регионалната среща - СТЗГ, СН - ЯЛ????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами на Хепито в Нова Загора
    sigpic
    alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Голяма регионална среща стана.
      Нарпаво ще ни пишат по весниците.
      Имаше само две сливенски Алфи но така и не можахме да разберем, кои са техните собсвеници, може съвсем случайно да са били там.
      sigpic
      alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Среща

Колеги май съм изтървал тази среща моля Ви се за следващата среща ме бройте само ми кажете малко по раничко, че съм малко отвеян последно време. Пишете ми на ЛС. Моля Ви. Благодаря Ви предварително!
        Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
        http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

Ми тая седмица на Зарата е старозагорската среща, като се има впредвид че на нея се събира народ колкото на коя да е регионална, си добре дошъл.....
          Иначе аз ще пасувам тоя път, че в събота сутринта отлитам на запад, и няма да сваря....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Надявам се да има Алфисти на Зарата тази неделя ... аз ще съм на линия
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Аз няма да мога да дойда.
              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
              LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

А дали някой ще дойде изобщо ... да не стане така да отида сама , да си повися и да се прибера
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

Абе сигурно няма да си сама, ама някой не измисли ли ново място за срещите, че на тази зара взе да ми писва.
                  Лятото става ама сега е много студено и миреше много гадно на цигари.
                  sigpic
                  alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Къде точно е срещата и към колко часа, че не съм от стара загора, пък се зачудих да дойда ако имам време! Може и някой друг да завлека хем с мен....
                    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщение
                      Голяма регионална среща стана.
                      Нарпаво ще ни пишат по весниците.
                      Имаше само две сливенски Алфи но така и не можахме да разберем, кои са техните собсвеници, може съвсем случайно да са били там.
                      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
                        Къде точно е срещата и към колко часа, че не съм от стара загора, пък се зачудих да дойда ако имам време! Може и някой друг да завлека хем с мен....
                        Като влизаш в СЗ от Димитровград след първия светофар, продължаваш направо след около 50 метра, ще видиш една лъскава сграда "Ел Контрол", та точно след нея има едно широко кръстовище и на него завиваш на ляво и си точно на бензиностанция дето се събираме,всяка 1-ва и 3-та седмица от месеца.
                        На всички желаещи заповядайте.
                        sigpic
                        alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                          Явно доста италианки си сменил,като гледам подписа ти, жалко че не се засякохме можехме да научим полезни неща.
                          sigpic
                          alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Кога ще има среща в Сливен ?
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 98

Comment

Не искам да говоря от общо име, но лично аз без да го играя обиден, мисля че скоро няма да има......ако говориш за регионална среща, иначе местни се надявам да имате често....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

От мене да знаете че има много запалени Алфисти дори само тук в Нова Загора, но просто не се регистрирани във форума и не знаят кога са датите на сабирането...Кога пак ще правите регионална среща да знаете този път съм на линия с мойта Алфа 156...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X