If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
май стана време да се направи отделна среща на 145,146 и 155 на Иван,така ние ще си решим къде да се срещаме,няма да се ангажират така привържениците на Астория с нашето мнение . ПС нямам намерение да дразня никой от колегите с 156 , ако някой се смята за обиден моля да ме извини
И мен да ме извинявате ама ние нямаме хора за една свястна среща пък сега даже и ще се делим
според мен е дошло време разделно!!!!!!и ако някой влезне да чете,къде аджеба се събират феновете от СТЗ,ще си ърси при кои точно да отиде сопред модификацията на неговата кола!интересно от кои колко ще се събираме и защо изобщо трябва да се стига до това????има някои които сме редовни независимо от това къде са срещите и все ми е приятно когато се получи нещо повече от 4-5 коли на едно място!хайде сега като има такова разцепване давайте да видим тази неделя кой къде или всичките къде ще бъдем,за да несе получават някви изцепки от рода на "ми аз дойдох там но ви нямаше"!дерзайте
има някои които сме редовни - написа Стайко
точно тия хора трябва да вземат решението къде да са срещите ,не някой нередовни да гласуват в тая анкета и по тоя начин да се изопачава вота
добре дай най редовните да се съберем да обсъдим кое място ще е най изгодно за всички и така с едно единодушие да се реши най накрая къде занапред,ще се провеждат нашите срещи!!!!
Comment