If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой чул ли е за Алфата която се е взривила на метан станция - Ефир аз доколкото разбрах ,бутилката била пропан-бутанова монтирана на метанова уредба ???
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
И какво сега , взеха да се взривяват и без да се удрят , не смятах че някой може да е толкова голяма пинтия , че да направи такъв компромис със бомбата , която си вози в багажника
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
ново 20 колеги : черна Алфа JTD (156 май) по пътя към Старозагорските бани ,някъде около чешмата, се обърнала през таван и пак на гуми. Млад пич с приятелката си живи и здрави но доста уплашени били. НЯКОЙ някаква информация ??????
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Много се радвам колеги,че всички ми харесвате и обсъждате спойлера и най-вече якото му захващане
Имам скръбна вест за тебе, вече нямаш най - бързия спойлер в СТЗГ, днеска от ародинамичния тунел ми върнаха моя с подобрена аеродинамика, качва 10 коня от 0 до 100......съжалявам......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Имам скръбна вест за тебе, вече нямаш най - бързия спойлер в СТЗГ, днеска от ародинамичния тунел ми върнаха моя с подобрена аеродинамика, качва 10 коня от 0 до 100......съжалявам......
Смятай! Радо ми то аз ти дадох слабия софт , ферарито е с по-мощен спойлер , предлагам ти дай едни пари и на двамата и ще имаш най-бързата печица в Б-я
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
незнам ваще колко са бързи ма на мен вчера прибирането от Стз към Кз ми беше най дългото в живота!!3:20 часа!!!!няма такава българска глупост да затворят прохода и да нямат пясък за опесачаване!!!!обърнати коли камиони лудница!първо ни държаха 1 час на изхода на стз господата полицаи и като ни пуснаха викат до ягода е чисто да бе да на върха ади пак запор 2 часа полудях и студено да ееее -5 градуса добре че колата има нещо кат парно че щяхме се озъбим с жината!!така че ако някой от вас тръгва на дълго или просто на някъде да се зарежда хубаво с вода и някви вафли че не се знае кога ще стигне!тва е от мен!!!
незнам ваще колко са бързи ма на мен вчера прибирането от Стз към Кз ми беше най дългото в живота!!3:20 часа!!!!няма такава българска глупост да затворят прохода и да нямат пясък за опесачаване!!!!обърнати коли камиони лудница!първо ни държаха 1 час на изхода на стз господата полицаи и като ни пуснаха викат до ягода е чисто да бе да на върха ади пак запор 2 часа полудях и студено да ееее -5 градуса добре че колата има нещо кат парно че щяхме се озъбим с жината!!така че ако някой от вас тръгва на дълго или просто на някъде да се зарежда хубаво с вода и някви вафли че не се знае кога ще стигне!тва е от мен!!!
Comment