Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тва ме заинтригува нещо!ще мисля но пък моите още са си мн добре или пък да взема да имам хах!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Изключително изгодно е.....баси 2 коли, 4 задни аморт, цяло щастие е че нямам 2 жени.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Тая седмица ще има ли среща е ?????
        Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Ми аз съм авейлъбъл уж.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Аз нали не ви преча като си мълча?????

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Аз нали не ви преча като си мълча?????
              Е естествено че не ни пречиш
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• то мълчанието е залато,хах ма някой не го умеят тва!еля аз

Comment

• Аз ще пропусна някоя друга среча хахах
                  Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Честита баба марта колеги!!! ФЕРАРИСТА кара най яката мартеница дет съм виждал някога.
                    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• еееееееееее,верно бе ,Ники требе да почерпиш
                      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Няма пък......

Comment

• Здравейте,колеги!Карам Алфа почти от 5 години и съм луд фен.Прочел съм почти всичко във форума,но чак сега реших да се регистрирам.Надявам се да трепем време заедно.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
                            Здравейте,колеги!Карам Алфа почти от 5 години и съм луд фен.Прочел съм почти всичко във форума,но чак сега реших да се регистрирам.Надявам се да трепем време заедно.
                            добре дошъл сред нас (дет са вика) и ние така ,кой луд ,кой болен , по Алфа . Зимата си мерим пи'ките на маса а по топлото на асвалта
                            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• не съ ли казва Хасвалт???пък то топлото далече бе,скоро борби няма да има!само семки ши люпим и ракия ш пием!ай наздраве аз мисля да я лепвам че вижте кое време станало!!!!!!

Comment

• Кви борби бре.....ЖТДтата си траят, единия кадял, другия тропал, третия спойлера му крив....баси.....

Comment

Working...
                                X