тва ме заинтригува нещо!ще мисля но пък моите още са си мн добре или пък да взема да имам хах!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Изключително изгодно е.....баси 2 коли, 4 задни аморт, цяло щастие е че нямам 2 жени......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз нали не ви преча като си мълча?????156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Честита баба марта колеги!!! ФЕРАРИСТА кара най яката мартеница дет съм виждал някога.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Здравейте,колеги!Карам Алфа почти от 5 години и съм луд фен.Прочел съм почти всичко във форума,но чак сега реших да се регистрирам.Надявам се да трепем време заедно.
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеЗдравейте,колеги!Карам Алфа почти от 5 години и съм луд фен.Прочел съм почти всичко във форума,но чак сега реших да се регистрирам.Надявам се да трепем време заедно.146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Кви борби бре.....ЖТДтата си траят, единия кадял, другия тропал, третия спойлера му крив....баси....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment