Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеКъде се загубихте всички бе?
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениебе става въпрос за Живко бе Ники,а фантата е с изтекла годност затва ,па кафето е мухлясалоAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеДо колко време се появяват сипттомите и какви са?Че днес се налочих и от двете146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеА ти кво се правиш на луд че не ме познаваш а?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеА ти кво се правиш на луд че не ме познаваш а?'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
дръжти са момчета и момичета от утре съм монтьрин във ВСЕРВИЗа и ще ви ремонтирам колите наред !!!
ако не мога да направя моята ПО бърза то поне ВАЩИ ША ГИ НАПРАЯ ПО БАВНИ мммуууууаааахахахахахаха146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениедръжти са момчета и момичета от утре съм монтьрин във ВСЕРВИЗа и ще ви ремонтирам колите наред !!!
ако не мога да направя моята ПО бърза то поне ВАЩИ ША ГИ НАПРАЯ ПО БАВНИ мммуууууаааахахахахахаха156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеот туй мумче вече трябва да се вардим!койту оди у сервизо първо да му връзва ръцете да не пипа много!!!
---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:48 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеВ кой сервиз бе146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениедръжти са момчета и момичета"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеВЕНЕРА СЕРВИЗ (клубния)
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеУтре Енчев щял да идва, земи си ножка, знаеш кое маркуче да цепнеш, лекичко само обаче, 2-3 санта е достатъчно......
Иначе сериозно кажете кога да дойда да ми ги смените тея тампони на стаб. щанга че вече много скърца156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеТази седмица ще еLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:14.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment