Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ми мерак кво да се прави!като има бензин за горене е така!!!айде ще видим кой кого!ако има време може и тази седмица ако не то не се губи!цял сезон има пред нази
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• А в неделя Формулата в колко е? Някой знае ли? Дали някоя от нашите телевизии ще я дава, по bTV няма реклами ....
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
        А в неделя Формулата в колко е? Някой знае ли? Дали някоя от нашите телевизии ще я дава, по bTV няма реклами ....
        старта е от 14 часа би трябвало по БТВ да е ама не съм сигурен
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
          дай го тва корадо да разплачем някой чипосан параход и да млъкнат!таман и ти си имаш нещо кът ойлюф да сте поне равностойни!хвърлай им ръкавицата в градината да видим кой кого
          Абе ето ти едно друго корадо G60 дето беше много надъхано и на всичкото отгоре е и с чип и на 200 коня, но му се случи случка от 1.9 JTD 105 коньова версия

http://www.youtube.com/watch?v=st153vXEc0w
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Абе ето ти едно друго корадо G60 дето беше много надъхано и на всичкото отгоре е и с чип и на 200 коня, но му се случи случка от 1.9 JTD 105 коньова версия

Тая алфа ако е която си мисля на blackangels само ще е 105 коня. Тя е над 250 коня ако е същата където я искараха на италфеста
            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

еи младеж ни са ибаай с мениии , Алфата е на Радо от Поморие и е 1.9 жтд ама мтора от ФИАТ СТИЛО и сигурно отдавна е НАД 200 коня (съвместна работа между Радо и BLACK ANGEL ) . Познавам Радо от доста време и знам с какъв ресурс на пари и време разполага . Беше напъхал 2.5 V6 на алфа 145 , така че не ми обяснявай че Корадото било чипосано AЛФАТА е СВРЪХ чипосана с ОГРОМНО ТУРБО и куп други доработки и добавки

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                еи младеж ни са ибаай с мениии , Алфата е на Радо от Поморие и е 1.9 жтд ама мтора от ФИАТ СТИЛО и сигурно отдавна е НАД 200 коня (съвместна работа между Радо и BLACK ANGEL ) . Познавам Радо от доста време и знам с какъв ресурс на пари и време разполага . Беше напъхал 2.5 V6 на алфа 145 , така че не ми обяснявай че Корадото било чипосано AЛФАТА е СВРЪХ чипосана с ОГРОМНО ТУРБО и куп други доработки и добавки
                Що се ядеш с младежа???Като ти казва, че е 105 коня, значи е толкова За да е 200+ трябва да има още един двигател

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                  Що се ядеш с младежа???Като ти казва, че е 105 коня, значи е толкова За да е 200+ трябва да има още един двигател
                  жената болна децата малки козата мъжка котката пъшка ТРЯБВА да се заям с някой , като няма работа полудявам . Не мога да си го изкарам на шефа, тай че ЩЕ ГО ЯМ младежа

П.П. корадото дори не е мойто , карам го само когато се счупи Алфата (някой да е помисли че съм вагинджия)

Comment

• ооопп!ари бе много вървят пак дизелите!всичкото 156 2,4 сток на баира да ви видя!за някои 1,9 с чипчи също ахаха!давайте да ви видя възможностити с мойту 1,8тс сток от всейди а има само спортну филтър ма той у кутията така,че мн работа не ми върши

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                      Тая алфа ако е която си мисля на blackangels само ще е 105 коня. Тя е над 250 коня ако е същата където я искараха на италфеста
                      Да само ми обясни как от 1.9 дизел ще стане на над 250 коня до 200 да, ама над 250 какви са тия вицове бе

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                      Кажи какво според теб какво е това огромно турбо??? Турбото му е от 2.4 JTDm или това една серия по-нагоре, ако това ти се струва огромно И второ въобще не е слагал на 145 2.5 V6, a 3.0 V6 ...ето го и него http://www.youtube.com/watch?v=EyGI3Oo5ODc ... Е уж го познаваш пък нито от 2 неща не ги знаеш като хората
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да само ми обясни как от 1.9 дизел ще стане на над 250 коня до 200 да, ама над 250 какви са тия вицове бе
                        Е по-голям виц от това, че е 105hp няма

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                          Е по-голям виц от това, че е 105hp няма
                          Абе момчета не четете въобще, я вижте по горе какво съм писал 105 коньова версия , а не че е 105 коня двигателя...Написъл съм го за да се знае от какъв мотор е почнал тунунга и доработките...Щото ако се напише само 1.9 то може да е 150 коня версия, а там става друга бира Сега вече стана ли Ви ясно

Но както и да е...Мир!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Кажи какво според теб какво е това огромно турбо??? Турбото му е от 2.4 JTDm или това една серия по-нагоре, ако това ти се струва огромно И второ въобще не е слагал на 145 2.5 V6, a 3.0 V6 ...ето го и него http://www.youtube.com/watch?v=EyGI3Oo5ODc ... Е уж го познаваш пък нито от 2 неща не ги знаеш като хората
                            Абе Живко тои човека сам си го каза че е над 250 коня е когато я гледахме на италфеста нз дали ти си бил там.И тогава каза че му е останал само да доработи Филтъра.Стига се прави на умен в всяка тема че на следващтата среща ще ти прекъсна процесора хахахахахах
                            Last edited by IrinArbalov; d.m.y г., 18:41.
                            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                              жената болна децата малки козата мъжка котката пъшка ТРЯБВА да се заям с някой , като няма работа полудявам . Не мога да си го изкарам на шефа, тай че ЩЕ ГО ЯМ младежа

П.П. корадото дори не е мойто , карам го само когато се счупи Алфата (някой да е помисли че съм вагинджия)
                              ей момче, тебе ко додиш с тва корадо ша та линчувам с камъни да знаиш
                              Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                              Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• ахахаха!само че трябва да го заровим до раменете като в някой арабски страни и да се помъчим да играем на боулинг!!!и стига с тва 200 коня била 250 коня!аз ви казах всичкото сток жтд на баира да видим!

Comment

Working...
                                X