Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Ае Арбал - ти на къв се прайш бе - ръката през джама провесена, пръв тежкар ебаси.......чудя се изобщо защо я прибра, тя дясната така или иначе не ти трябва особенно.....
    Това бях аз където ти свирех ти неска пак се дупиш на публични места внимавай някои да не те изненада от зад
    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
      Това бях аз където ти свирех ти неска пак се дупиш на публични места внимавай някои да не те изненада от зад
      Слагах новата седалка бре, само на челна дето не стоях по едно време.....иначе гледам по надупен да стоя че нещо да ми излезе късмета, но изглежда вече съм позагубил сексапил......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Слагах новата седалка бре, само на челна дето не стоях по едно време.....иначе гледам по надупен да стоя че нещо да ми излезе късмета, но изглежда вече съм позагубил сексапил......
        Mи беше грозна гледка да ти кажа чесно хахахахаха бз. Мислех да спирам ама гледам много ентосиазиран беше и да не ти преча хах.....

Comment

Мислех да спирам ама
          Ся без да се обиждаш, ама не си мой тип......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Ся без да се обиждаш, ама не си мой тип......
            Виж сега и ти не си мои тип доста дъртичка си ми хахахаха

Comment

Ае Арбал - ти на къв се прайш бе - ръката през джама провесена, пръв тежкар ебаси.......чудя се изобщо защо я прибра, тя дясната така или иначе не ти трябва особенно.....
              на човек убеден че печели
              Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
              Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                на човек убеден че печели
                Ферариста вече ще си нося една скобарка в мен ако те набарам в еитая поза пак ще те испъна като струна хахах

Comment

• Стоя и си чета тука някакви работи и "невярвам на ушите си" . То сте си правили купончета без мен , ама и аз незнам , то не си ми остава време и във форума да влезна (правя ремонт и обзавеждане) , ама чета , безините стават все по-нетолерантни . Тази седмица мисля че отново няма да присъствам , но обещавам скоро да се завърна . Колеги от дизел раздела , що така се предаваме , не използвате ли функцията димна завеса при гонки бре . Свършвам с ремонта , слагам гудрич летните джапанки , с една здрава полуоска съм вече и Ви нареждам , до тогава може би ще си полафите още малко , но скоро и ще покараме

П.П.
                  Евала колеги за организацията , браво на оператора
                  sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• тука се усещат "страсти на кристали" пекна слънце и се разгонихте еи
                    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Нещо чувам в неделя среща ще има да не е някакъв слух
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Нещо чувам в неделя среща ще има да не е някакъв слух
                        Бях започнал да си мисля че си болен или си станал некомпетентен поне по една тема на света,а относно срещата нямам търпение да те срещна на баира.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• але малееее ръкавицата е хвърлена!!леко моднат бензин,срещу комън рейл дизел!айде Живко давай да видим на какво е способна таз кола или само мой да пуши без да върви!!!!пък ако ти идва в повече тази ако искаш с мойта да те ошамаря пак??тя има само спортен филтър иии хах де а знам кво друго,квото май са сложили от завода!!
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
                            Тази седмица мисля че отново няма да присъствам , но обещавам скоро да се завърна .
                            То както е тръгнало , май скоро няма да те видим.....

Comment

АХаахха Ники вземай мерки, докато е време!!! При такива манипулации си намери някой да ти пази............ гърба
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Тя ръкавицата хвърлена ами тези дизелчета се правят на луди. И само се покриват онзи ден свирката ми прегракна да звиря на иван енчев тои се праи че не ме вижда

Comment

Working...
                                X