Той така си кара, мен ще ме блъсне, и пак не ме вижда.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТой така си кара, мен ще ме блъсне, и пак не ме вижда.....
Comment
-
Пеша бях бе - следващия път ще се метна на капака, ебаси, белким ме види.......пък и да се разберем за някой лев, да не викам куки и да се оплаквам че ме е блъснал......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеДа не застанеш като емблемата на Ролс Ройс на капака на Алфата му!?Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеЕдин въпрос към печките. Алфа Ромео 1.9 ЖТД обортомера и до 5 стига има ли няква възможност да е чипосана156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеЕдин въпрос към печките. Алфа Ромео 1.9 ЖТД обортомера и до 5 стига има ли няква възможност да е чипосана
Comment
-
То по принцип сяка печка е нож, само че гумен.....чипа създава някакво усещане за острота, дето избледнява с времето...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеАиде че сложих сликоветеПък даже може и да ме повозиш в твоето зверче ако искаш, че в 145 не съм се возил
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеУтре ще ги видимПък даже може и да ме повозиш в твоето зверче ако искаш, че в 145 не съм се возил
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение20 Кинта и може само една снимка да си направиш с нея
20 лв. ти гори на място за една минута, докато се снимам ли...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment