Ми пишат че е от 9 до 18, секи може да дойде когато си иска......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
С прескърбие ви съобщавам, че се разделих с любимата си алфичка....Стечение на обстоятелствата го наложиха...
Надявам се и съм си обещал, че някой ден ще си взема пак Алфа, надявам се поне 159...
Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 22:16.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКога ще е преклонението?Продадох я....
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеНи тъ и срам!!!!
В петък я сдадох....
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеура ще ядем кошнички!!!!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениетва са едни специални сладки от благодарни клиенти!!!!!!!!!!!!!!!!!'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениети нали не искаше да се намесват фирми?и къде видя фирма ??? Циганите дето продават часовници и парфюми по пътя от найлонови торбички и те имат клиенти АМА НЕ СА ФИРМА !
П.П. г-н Мушников баба ти прави най-страхотно- прекрасните кошнички на света (не че съм ял други) ХАХАХАХА146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеи къде видя фирма ??? Циганите дето продават часовници и парфюми по пътя от найлонови торбички и те имат клиенти АМА НЕ СА ФИРМА !
П.П. г-н Мушников баба ти прави най-страхотно- прекрасните кошнички на света (не че съм ял други) ХАХАХАХА'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment