Първоначално публикувано от Grim
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТоя се е впрегнал яко да брани името, са чака да го направят шеф на цех и се натяга.....само врати да ми сложат че да има кво да браня ХАХАХАХА сега е като превзета крепост
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеКолеги, споделете някъде в Стара Загора където затъмняват качествено стъкла на прилична цена естественоСтава въпрос за 156, двете задни+задното!
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениесъс фолио се сещам за няколко човека дето го правят мога да те свържа ти да си избереш ценаПоразпитай не е спешно
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Някой ако му се ходи на Калояново тая неделя, има бол места, свободно каране ще има.....тръгва се към 8 часа сутринта от сервиза...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНякой ако му се ходи на Калояново тая неделя, има бол места, свободно каране ще има.....тръгва се към 8 часа сутринта от сервиза....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Аз, Милен и бат Жас......
Иначе ще има места първа, втора и трета класа за Калояново......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеТо свободно каране има ама само за "талянки".
http://www.facebook.com/event.php?eid=122366021193422156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
За тракдея на 5 септ отново ще има доста свободни места, който иска да идва знае къде е мястото......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment