Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за един пистов ден на Калояново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предложение за един пистов ден на Калояново

Днеска на кафенцето се предложи да си направим една сбирка и каране на Калояново, Трайко е взел телефон за контакти на пистата, има възможност да си караме сами, макар че подробностите той трябва да пусне, цените са приемливи, пистата не е далече......някакви предложения за дата трябва да обсъдим, както и кой е навит за нещо такова.....
    По мое мнение края на септември или началото на октомври е добре като за начало.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

доколкото разбрах на 06.09 ще има отворен ден за каране на пистата . Всеки мераклия с 20 лв може да отиде да покара да види как е и да се "зариби и надъха". Аз лично съм много навит за предложението на ФЕРАРИСТА да тръгнем от стз и да си примерим "достоинствата" в калояново
    ПП ако не съм си счупил алфата ПАК дотогава
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      По мое мнение края на септември или началото на октомври е добре като за начало.....
      Тези "дати" минаха... Някакво развитие по въпроса?
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Ако искате съдействие говорете направо с j1v Той отговаря за тия работи Мисля, че всички уикенди са заети, но за през седмицата може да се измисли нещо
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
          Ако искате съдействие говорете направо с j1v Той отговаря за тия работи Мисля, че всички уикенди са заети, но за през седмицата може да се измисли нещо
          точно с него разговарях ме.
          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
          Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Working...
          X