аз несъм надъхан е,аз когато се пусках другите седяха и гледаха,от 10 старта на коли мойта е била на 9 от тях!просто тука усещам че има мн пипани коли дето мн вървят и със моя сток ш взема да нашамаря някой,че тогава кво ш правим?който е навит с мен кво ще кажете СТАРТ ОТ МЯСТО за дизелите не летящ??да ви видим тогава колко вървят,тя и баба знае така от летящ!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Старозагорските борби - дискусии
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеаз несъм надъхан е,аз когато се пусках другите седяха и гледаха,от 10 старта на коли мойта е била на 9 от тях!просто тука усещам че има мн пипани коли дето мн вървят и със моя сток ш взема да нашамаря някой,че тогава кво ш правим?който е навит с мен кво ще кажете СТАРТ ОТ МЯСТО за дизелите не летящ??да ви видим тогава колко вървят,тя и баба знае така от летящ!!!
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:13 ----------
Диляне да ми донесеш филтъра.
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:15 ----------
Ферариста кога ще е удобно да доида да ти открадна очилата хахахахаAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Ирине на старт от място срещу Стайко може да паднеш неговия хайван НЕ ВЪРТИ направо тръгва , нагоре незнам какво ще става
филтъра може още тази вечер да го домъкна146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕми аз от кога чакам, бях се подготвил за тази седмица тебе те няма...Иначе главата с 5 врата трудно се късаЗа това ако искаш гонка, най-много другата седмица
Айде другия път ще се гоним от най-долу за да направим 400м, а не както сега 250м, за които дори пак те издърпвам, а сега сам си представи какво ще се случи ТС на 400Точно ще видиш как след 120 км, каква разлика ще ти се образува
То иначе ебаси гонката правим от 30-110, 120, ама както ида е
Пък и сега да се оправдаваш не мисля че е редно при положение че си повече коне, по-малко кг, и колата въобще не ти е сток, пък и си бензин все пак
Пък и на всичкото отгоре ти тръгнах на 2 на 1750 оборота, да не кажеш тоя в як бустец...Ама айде стига толкова не ми се заяжда или говори, аз веднъж да се пусна и то пак ти казвам, колко ти отказвах, точно заради това за да не стават после дразги, за това ще се пускам с хора с които няма се дразним...Например с assassin's че трябва реванш да си взема че ме отупа преди година с много
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеМомчета,отупаха ни дизелите като брашняни чували и започнахме война по между си.Не трябва толкова бързо да се предаваме.Войната сега започва.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеКой ти се оправдава бе? Тръгнал на 2ра,тежък бил-няма значение.Важен е финала.Няма да ми говориш глупости.Погледни хубаво клипчетата!Нямаше да се заяждам с теб,ако не бяха приказките ти.Да си чул да кажа нещо за някой друг?Паднах от всички.Колите им са по-бързи-Браво!Всичко се поправя.Нещата се променят.Аз нали виждаш не съм гонкаджия, аз дори и на тебе отказвах
ама имаше мерак и затова се пуснах
Пък кой паднал, кой бил важното е да се събираме и забавляваме156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеТръгнал на 2ра...
Comment
-
Аз така като киризя отстрани, мисля че остава да се разберете коя 1.8ТС е най - арна, другото е ясно....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеМомчета,отупаха ни дизелите като брашняни чували и започнахме война по между си.Не трябва толкова бързо да се предаваме.Войната сега започва.Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз така като киризя отстрани, мисля че остава да се разберете коя 1.8ТС е най - арна, другото е ясно.....Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеМомчета,отупаха ни дизелите като брашняни чували и започнахме война по между си.Не трябва толкова бързо да се предаваме.Войната сега започва.Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 19:41."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеговорим за фактор тегло......
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеИскал си май да се теглим (на кила)?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеИскал си май да се теглим (на кила)?Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment