Известие

Collapse
No announcement yet.

Старозагорските борби - дискусии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мууууаааахахахахахаха тука яко интриги се плетат ! Приличате ми на тея от КЕЧа големи закани големи заплахи че чак се и вживяват хихихихи ! След последните гонки (в който участвах) смених скоростна кутия (новата е по късичка ) и колата ускорява по добре , махнах ремъка на балансиращите валове . Мога да кажа че в момента Алфата ми върви НАЙ-ДОБРЕ от когато и да било (или поне така си мисля) Всичко ще се разбере като застанем на СТАРТА , какво се дразните НИ МОА ВА РАЗБЕРА

ПОЗДРАВИ
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Аз ше нося камера, и само ще снимам......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Аз ше нося камера, и само ще снимам......
        ти ела с алфата... аз ше снимам с камерата ти
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
          мууууаааахахахахахаха тука яко интриги се плетат ! Приличате ми на тея от КЕЧа големи закани големи заплахи че чак се и вживяват хихихихи ! След последните гонки (в който участвах) смених скоростна кутия (новата е по късичка ) и колата ускорява по добре , махнах ремъка на балансиращите валове . Мога да кажа че в момента Алфата ми върви НАЙ-ДОБРЕ от когато и да било (или поне така си мисля) Всичко ще се разбере като застанем на СТАРТА , какво се дразните НИ МОА ВА РАЗБЕРА

ПОЗДРАВИ
          Абе мишко видях, те колко ти върви алфата неска като я напъва до вуичо чудеше се да спре ли да тръгне ли на тва ако викаш вървене, моита е истребител
          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Аз ше нося камера, и само ще снимам......
            страх ли усещам ? като разбра какви подобрения съм направил по бегачката ! няма майтап алфата върви сега

П.П. карах ВАГИН ДЖЕТА 90 КОНЯ на ГАЗЗЗЗ няколко дни и може и затова да ми се струва така

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:27 ----------

Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
            Абе мишко видях, те колко ти върви алфата неска като я напъва до вуичо чудеше се да спре ли да тръгне ли на тва ако викаш вървене, моита е истребител
            видях страха в погледа ти докато ИЗЛИТАХ нагоре от вуйчо ти ХАХАХАХАХАХ
            НА ЧАРТАТААААА ВЕДНАГАААА
            мууааахахахаха

Comment

• Много злоба, много бензин се изгори тука у форума
              Аз ще дойда сигурно да погледам и снимам
              Аз не карам реактивен самолет като ваще
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Е добре ще пасувам камерата, но ще зема да дойда с Смарта, че поне да ви оставя някаква интрига.......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                  ти ела с алфата... аз ше снимам с камерата ти
                  Ти няма ли да пробваш "Американската мечта"? Май вече е готова, снощи я гледах до вас, ако не се лъжа?

---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:26 ----------

Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение

И твоят ред ще дойде.

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Точно на теб нищо не мога да кажа.
                  Щоооо?
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                    Ти няма ли да пробваш "Американската мечта"? Май вече е готова, снощи я гледах до вас, ако не се лъжа?

---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:26 ----------

Щоооо?
                    Щото най-много мълчиш,не се пускаш и явно не ти е чиста работата.Пък и нали знаеш,че не трябва да те е страх от куче,което лае,защото или не хапе,или е беззъбо.Ще вземеш да потренираш и ще ни утрепеш.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• А бе ще разбера рано или късно и ще потренирам. Та да взема да си счупя ск. кутия, белким я оправя... Следващата гонка ти я обещавам да е с теб. А защо мълча? Скромен съм!
                      Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 11:43.

Comment

• Айде още един скочи на куция кон.Изчакайте още малко и ще ви пробвам пак.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

А бе ще разбера рано или късно и ще потренирам. Та да взема да си счупя ск. кутия, белким я оправя... Следващата гонка ти я обещавам да е с теб. А защо мълча? Скромен съм!
                          части за скоростна кутия имам бе няма страшно само предния кожух не искаи че ми е свиден за другото ще се разберем

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                            страх ли усещам ? като разбра какви подобрения съм направил по бегачката
                            Е добре, ще дода само с тежката артилерия, че да си гарантирам победа.....

Comment

• Взе да ме хваща яд, че не мога да дойда!

Comment

Ти няма ли да пробваш "Американската мечта"? Май вече е готова, снощи я гледах до вас, ако не се лъжа?[COLOR="Silver"]
                                да,пред къщи е има един проблем-гумите са зле и като го настъпя много върти,а в завоите тръгва да се усуква... явно или гумите са зле или силта му е в повече не е за гонки... а и не искам да убивам мартеници има и деца на тоя свят......
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                the cost of living is dying...everybody pays...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X