Трябва да туриш Ванко на шпацията за сверка.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Старозагорските борби - дискусии
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТрябва да туриш Ванко на шпацията за сверка.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение[B][SIZE="3"]И сега специално за хората които не са гледали, а коментираха, "руси жени в един месец стаж"...За мене тия дебиловратите над 30годишни мутри въобще не ми приличаха на жениГоркото Ауди връщаха му 2 предавки и пак нищо...То не е важно само да имаш над 400 коня, важното е да не те е шубе да караш с над 200 точно на този път
Пък и важното е да си първи, по какъвто и начин да стане това, а аз пръв спрях на сфетофара в Нова Загора, а той беше зад мен, колкото и да му беше неприятно - Факт!
http://www.youtube.com/watch?v=y4ONKB6S4owVW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеЩе може ли да кажеш името на песента, че ми хареса и искам да си я свала?Качил съм я в профила си във Vbox
Там може да видиш още клипове
Ето и песента: http://www.vbox7.com/play:4c14e925156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеДа,добра идея е...макар че моя е +15% само."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕ че какКачил съм я в профила си във Vbox
Там може да видиш още клипове
Ето и песента: http://www.vbox7.com/play:4c14e925VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеДа,добра идея е...макар че моя е +15% само.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКолко по 15 % уточни се.146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКолко по 15 % уточни се.
Comment
-
направихме много силен старт на сезона и сега вече никой не говори за гонки Ирине НА ЧАРТАТА другата седмица скоро не съм те били с дизелче не съм се гонил мога да се пробвам ако има мераклий
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениенаправихме много силен старт на сезона и сега вече никой не говори за гонки Ирине НА ЧАРТАТА другата седмица скоро не съм те били с дизелче не съм се гонил мога да се пробвам ако има мераклий
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЦ-ц-ц.....Дидко оставиха те пребит и унижен.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеСтига толкова с гонките аз преключих.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment