Известие

Collapse
No announcement yet.

Старозагорските борби - дискусии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
    хахаха..... да не спестяваш от закуски за нещо? капачки за вентилите например?
    капачки за вентили има 4 зад сервиза (много са яки) , А Ирин приключи с гонките щото се ожени и той като Стайко новата жена НЕ позволява ГОНКИ ЛАСТИЦИ ДРЪПКИ и тем подобни . Аз ще го превардя на някой светофар и тогава ще се разберем
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
      капачки за вентили има 4 зад сервиза (много са яки) , А Ирин приключи с гонките щото се ожени и той като Стайко новата жена НЕ позволява ГОНКИ ЛАСТИЦИ ДРЪПКИ и тем подобни . Аз ще го превардя на някой светофар и тогава ще се разберем
      Дидко двамата, ще се разберем. Иване кой беше ти и за какво се бориш.
      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Нещо гледам интригата изчезнала
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• шшшшшшшш АЛОУУУУ гонкаджиите,нещо май ме споменавате???ми кажете ми как да идвам да гоня като за едно идване и гонене трябва да заделя минимум 50 лв за да мога да си направя кефа???все пак айде да видим можете ли всяка седмица да идвате в К-з ще се гоним няма дерт!пък и не виждам вие да се гоните всеки ден,а и моята вече не става за гонене толкова е умряла и толкова масло и гняс бута в дросела че няма смисъл да се мъчи повече!айде пък може и да се разубедя и да ви ошамаря някой ден!живейте с таз мисъл
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
            шшшшшшшш АЛОУУУУ гонкаджиите,нещо май ме споменавате???ми кажете ми как да идвам да гоня като за едно идване и гонене трябва да заделя минимум 50 лв за да мога да си направя кефа???все пак айде да видим можете ли всяка седмица да идвате в К-з ще се гоним няма дерт!пък и не виждам вие да се гоните всеки ден,а и моята вече не става за гонене толкова е умряла и толкова масло и гняс бута в дросела че няма смисъл да се мъчи повече!айде пък може и да се разубедя и да ви ошамаря някой ден!живейте с таз мисъл
            .....с тез 30 кила как ше ма ошамариш не ми е ясно ама....аре... няаа с караме сия... туй да не ти е кербала....

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
            "...... А Ирин приключи с гонките щото се ожени и той като Стайко новата жена НЕ позволява ГОНКИ ЛАСТИЦИ ДРЪПКИ и тем подобни .....
            ми сиа кажи че за пръстен спестява и ше го утепам с камъни
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            the cost of living is dying...everybody pays...
            sigpic

Comment

• кви 30 кила е!мозъкът се гледа колко е ахаха!а от де знайте че несъм купил вече пръстен ахаха!симпатяги

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                кви 30 кила е!мозъкът се гледа колко е ахаха!а от де знайте че несъм купил вече пръстен ахаха!симпатяги
                не ти бе,хайван.... ти си бита карта....
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                the cost of living is dying...everybody pays...
                sigpic

Comment

• аз сам са бих ва!!

Comment

• Снощи имаше една прекрасна гонка
                    Роман с 166 2.4 JTD срещу бързото Варненско QV...
                    Сами преценете резулта до къде вече е стигнало русенското JTD
                    http://www.youtube.com/watch?v=TFcAZfeTBqc
                    Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 18:17.
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Снощи имаше една прекрасна гонка
                      Ми не съм впечатлен от тази печка.
                      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Кувенцето сток, Роман с кой знае каква сменена турбина, мапнат, това че е бил кувето не е кой знае какъв повод за радост.......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Да не е повод за радост, двуврат спортист - Бензин, да падне от лумузина дизел...Верно не е повод за радост от страна на бензинаджиите
                          Ето Ви и срещу едно QV, което не е сток, да не си помислите че онова е умряло нещо
                          http://www.youtube.com/watch?v=p_gTVbdzKvA

А и много скоро ще има замерване срещу 156 2.5 V6 тогава вече оправдания няма да има...и тогава истината ще боли
                          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 20:11.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Че къде има бързо Варненско QV? Честно казано аз незнам да има такова
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                              Че къде има бързо Варненско QV? Честно казано аз незнам да има такова
                              Ейй Иво опасен си
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да не е повод за радост, двуврат спортист - Бензин, да падне от лумузина дизел...Верно не е повод за радост от страна на бензинаджиите
                                Ето Ви и срещу едно QV, което не е сток, да не си помислите че онова е умряло нещо
                                http://www.youtube.com/watch?v=p_gTVbdzKvA

А и много скоро ще има замерване срещу 156 2.5 V6 тогава вече оправдания няма да има...и тогава истината ще боли
                                Стига сте писали глупости,ако смяташ че един спортен филтар махнат катализатор и средно гарне са кои знае какво,и дигат много коне-грешиш
                                Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Working...
                                X