Добре е да си вярвате, и да лежите на кълката че дизела масово е с турбо и търпи да му се сложи по голяма турбина и да качи 20-30 коня с един ремап, и като се набара нещо бензиново дето с мъка си е качило малко динамиката да се бие дизела по цетановото число, и да се мисли за свръх гориво......но когато се намери някоя двойка ТС, или Кувенце да троши регулярно всичкото жтд от 150 коня надолу, и се почва "Ама ся ти си олекотил", "Ти знайш ли ко ше стане ако и аз фърля 100 кила надолу", "Ема ся твойто Куве Бобо го мапнал", "Ама твойте скорости мноо къси, дай да караме до 350кмч че да видим".......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Старозагорските борби - дискусии
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре е да си вярвате, и да лежите на кълката че дизела масово е с турбо и търпи да му се сложи по голяма турбина и да качи 20-30 коня с един ремап, и като се набара нещо бензиново дето с мъка си е качило малко динамиката да се бие дизела по цетановото число, и да се мисли за свръх гориво......но когато се намери някоя двойка ТС, или Кувенце да троши регулярно всичкото жтд от 150 коня надолу, и се почва "Ама ся ти си олекотил", "Ти знайш ли ко ше стане ако и аз фърля 100 кила надолу", "Ема ся твойто Куве Бобо го мапнал", "Ама твойте скорости мноо къси, дай да караме до 350кмч че да видим".......
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре е да си вярвате, и да лежите на кълката че дизела масово е с турбо и търпи да му се сложи по голяма турбина и да качи 20-30 коня с един ремап, и като се набара нещо бензиново дето с мъка си е качило малко динамиката да се бие дизела по цетановото число, и да се мисли за свръх гориво......но когато се намери някоя двойка ТС, или Кувенце да троши регулярно всичкото жтд от 150 коня надолу, и се почва "Ама ся ти си олекотил", "Ти знайш ли ко ше стане ако и аз фърля 100 кила надолу", "Ема ся твойто Куве Бобо го мапнал", "Ама твойте скорости мноо къси, дай да караме до 350кмч че да видим".......ще се раздават ластици
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 01:11.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе тей може да е ама ако кораба дойде до тук ТС-вете ще припадат 1.8 ли, 2.0-ка ли...ще се раздават ластици
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе тей може да е ама ако кораба дойде до тук ТС-вете ще припадат 1.8 ли, 2.0-ка ли...ще се раздават ластици
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеЖикаааааа,Жикаааааа,Жикаааааа, пак почна да се ...............
От време на време хвърлям масло в огъня, та да е интересноLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 17:20.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеГледам да поддържам интригата
От време на време хвърлям масло в огъня, та да е интересноAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеАз пак следващия път, като те видя може да гледам да ти подпаля връта с шамари.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
аиде пак се е почнало тука яко биткине разбрахте ли ,че зад клавиатурата не се решават нещата .Живко видял една бърза печка и запали яко фитилите на всички !
!!! с тея ежедневки дето ходим на работа и до магазина и на пистата и хем да е икономична хем да е НАЙ-бързата НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ момчета !
П.П. Познавам няколко Опелджий 2.0 16в 150 кончета + мноооого джокери , който нямат нищо против да накажат някой надъхан рацер
П.П.2 Живко я земи изрови някоя гонка на Роман с някоя GSI-ka146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеаиде пак се е почнало тука яко биткине разбрахте ли ,че зад клавиатурата не се решават нещата .Живко видял една бърза печка и запали яко фитилите на всички !
!!! с тея ежедневки дето ходим на работа и до магазина и на пистата и хем да е икономична хем да е НАЙ-бързата НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ момчета !
П.П. Познавам няколко Опелджий 2.0 16в 150 кончета + мноооого джокери , който нямат нищо против да накажат някой надъхан рацер
П.П.2 Живко я земи изрови някоя гонка на Роман с някоя GSI-ka
Аааа и пригответе някои Турбо бегачки, че Роман ще идва с компания, че много са мераклии на Стз бегачките...с един Сеат Ибиза 1.9TDI
Леко само да загатна S5 4.2 V8 vs 1.9TDI http://www.youtube.com/watch?v=dRUpKfL91aYLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 20:41.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи няма гонки и клипове с GSI, но крайно време е да вземе първите жертви
Аааа и пригответе някои Турбо бегачки, че Роман ще идва с компания, че много са мераклии на Стз бегачките...с един Сеат Ибиза 1.9TDI
Леко само да загатна S5 4.2 V8 vs 1.9TDI http://www.youtube.com/watch?v=dRUpKfL91aY'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениехайван,кво сравни сия??? май повече хора ше ти палят врата....
Доста бензини от порядъка на 300-350 кончета паднаха от 1.9 нафтата
И стига сте ми палили връта аз съм само посредникза гонки, които ще бъдат само за кеф
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:56.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеВарненската Купра, ето видео и от вътре от преди година, макар сега да е много по силна http://www.youtube.com/watch?v=dSFR_1tFMzk
Доста бензини от порядъка на 300-350 кончета паднаха от 1.9 нафтата
И стига сте ми палили връта аз съм само посредникза гонки, които ще бъдат само за кеф
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениекажи ми само кога ще идват да извикам един мои приятел с едно Audi R8
Comment
Comment