Известие

Collapse
No announcement yet.

Търси се Алфа 156 със.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търси се Алфа 156 със.....

....стопове като мойте, из района на Стара Загора......
    Снощи някоя гад ми е отмъкнала външната част на вътрешния десен заден стоп, на черната ми кола.....Свален е само външния прозрачен капак, бръкнато е с отверка, стремежа е бил да се свали само капака, надали някой от минаващите цигани дето ги оглеждат ще тръгне да сваля нещо дето и хабер си няма как се сваля, пък е елементарно да се досетиш че целите стопове се свалят отвътре.......с 2 думи целта е била капака на стопа, две мнения няма.......
    В тая връзка някой знае ли откъде да си намеря прозрачен плексиглас да са го изрежа в същата форма, и да правя и двата вътрешни така.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

В Бриколаж.Не знам колко ти трябва, но аз имам едно парче на вилата, около 15/30см., може и да е по-голямо.Ако ти върши работа ще го взема, утре така или иначе ще ходя до там.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Вземи го и го метни при сашо да не те тормозя да се срещаме, че надали ще намеря резерва такова, и ще трябва да се правя две, щото не върви другия да го оставя така.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Ок.Ако има промяна ще ти кажа своевременно.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

мамка му почвам да се оглеждам Ники
          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Ами незнам ся дали съм ти много в района ама да кажа за Нова Загора! Значи има само една такава с такива стопове и тя е от скоро...Продаваше се в първата автокъща, която се пада в дясно като се влиза в Стара Загора от към Нова Загора, предполагам си спомняте!!! Та я купи едно момче от тука...Но той не е 100%...Ники някой Строзагорец ще е, бах в гада...Ще се оглеждам и аз 156 с кристални, а те са малко...
            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:44.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Някои май ще яде шамари ...
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Ами незнам ся дали съм ти много в района ама да кажа за Нова Загора! Значи има само една такава с такива стопове и тя е от скоро...Продаваше се в първата автокъща, която се пада в дясно като се влиза в Стара Загора от към Нова Загора, предполагам си спомняте!!! Та я купи едно момче от тука...Даже я бях снимал преди седмица някъде...
                .....................
                Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 22:24.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Поогледай дали вътрешния десен прозрачен капак е някак си не на място, очаква се от долната страна да има поне 3 драскотини където евентуално гадта е забила отверката.....
                  Говорих с момчето на него в Стара Загора са му взели единия стоп и някой Старозагорец в момента от Вас двамата се мъчи да си прави комплект...Баси гадовете...
                  Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:49.
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Говорих с момчето на него в Стара Загора са му взели единия стоп и някой Старозагорец в момента от Вас двамата се мъчи да си прави комплект...
                    Не разбрах на кого какво са му взели и какво се опитва....???????????????????

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

Живко, беше пуснал снимки, я ги пусни пак......

Comment

Ферариста я ми пиши после в скаипа мисля че мога да ти помогна
                      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Ся като напипам гадовете от видеото от тук - http://clubalfaromeo.com/forum/showp...63&postcount=1
                        ще стане ясно дали имат нещо общо или не, щото мисля че мое и те да са.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Ся като напипам гадовете от видеото от тук - http://clubalfaromeo.com/forum/showp...63&postcount=1
                          ще стане ясно дали имат нещо общо или не, щото мисля че мое и те да са.....
                          Николай,сигурен съм на 99% ,че на един от трита марсола пръстчетата са ти взели стопа.Това са дебилчета,които от дума не разбират.Ако се сещаш какво искам да ти кажа

Comment

Мда, мисля като ги напипам, да ги блъфилрам за него.....

Comment

100 % са те ... щом така са се специализирали по твоите коли
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                              X