Известие

Collapse
No announcement yet.

Лято е - срещи на мокро и ладно....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лято е - срещи на мокро и ладно....

......неска ми хрумна идеята лятото да правим 1-2-3 или повече срещи по басейнчетата из района, все пак можем да комбинираме кафенцето и биричката с нещо по прохладно като басейнче да речем......
    Като за скромно начало мога да предложа тая седмица да речем да сме на арен басейн из СТЗГ, или ако питате мен може и така наречения аквапарк дето е преди Казанлък - верно че е малко далече, и е 10 кинта входа, но си заслужава, неска плакнах дупе там, и така ми хрумна идеята......все пак не е нужно да одим сички коли, можем да се наместим в 3-4-5 все пак, мое да се земат и жени и деца, да не мрънкат че ги лишаваме от внимание точно в неделя.....
    Затва една кратка анкета -
    Кой освен Иринчо е навит за тая седмица да напрайм едно басейнче?.....И къде.....?
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Арна идея, ма като гледам времето няма да е скоро...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мда, май така се очертава......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Днес е идеално.И май някаква промоцийка има.Без вход е навсякъде.

Comment

Tази неделя може да утидем на Астория или горе на баните, който неможе да плува да утиде при Арбалов да му даде една гума за пояс.
          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Аз тази седмица съм на к. Пряпорец на 10-15 км от Стара Загора

Comment

http://www.tchakalov.com/ Това е местенцето което много уважавам . Винаги като съм в командировка се отбивам там .
              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Нещо тая неделя на гьолче?????

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Нещо тая неделя на гьолче?????
                  Изчакай до 15 поне и да се искъпеш.
                  Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Че аз и да дойда така или иначе няма да се къпя бре.....

Comment

Working...
                    X