Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи и в Казанлък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
    Абе пич не се впрягаи толкова много, не виждаш ли че се базикаме на пролет, ще се замерим ама не е нужно да пишеш глупости, все пак както каза стаико можем да си пишем, каквото си искаме, а тва че ти не можеш да държиш на базик си е твои проблем.
    Поздрави !!!
    напълно съм съгласен с царя на интригите
    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Аааааа Ирине писъл си ми името с малка буква,ш са сърдя да знаеш!!!!А пък г-н Арбалов (голям),вече 2-пъти минавам покрай гумаджийницата и ти свиркам правиш се се че не ме виждаш и на теб мога да се разсърдя
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• сложил съм кранче на турбопътищата на Груев ,развивам кранчето и налягане от турбото "0" САМО АЗ ГО ЗНАМ КЪДЕ Е, а на Ириновата има кранче на бензинопътищата намалям бензина и сещайте се, така че който даде повече пари той ще бие !!! Не се стискайте празници идват . Ирине ти колко даваш да биеш Груев, ХАХАХАХАХАХА нека наддаването започне СЕГА

П.П. и двете кранчета са с дистанционно и са супер скрити така че ..............
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Браво бе Дидко, срама нямаш ли? Не стига че последните няколко месеца аз ви храня из сервиза ами и още искаш, тцтц, не останаха почтени хора вече.
          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Колкото и да са почтени прите са си пари!Все пак са празници и те жени хранят!!!

Comment

• аре живей....... засега....
              Last edited by Grim; d.m.y г., 06:51.
              '97 155 1.8 16V
              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
              the cost of living is dying...everybody pays...
              sigpic

Comment

• Кво здраве бре бате,тва причинява сълзи твоето!!!!

Comment

• честита нова година на всички!!!

Comment

• забраихме се бе хора кога ще се видим?

Comment

• Е ще се видим няма как. Тази седмица аз обаче едва ли ще мога, пък и колата е в бокса и нз дали до неделя изобщо ще стане.
                      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
                        Е ще се видим няма как. Тази седмица аз обаче едва ли ще мога, пък и колата е в бокса и нз дали до неделя изобщо ще стане.
                        Нищо и няма бе до неделя ще е готова
                        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 14:29.
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• абе да се похваля имам малки кученца порода РОДВАЙЛЕР.ако някой си търси кученце от тази порода обаждайте се.

Comment

• Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщение
                            абе да се похваля имам малки кученца порода РОДВАЙЛЕР.ако някой си търси кученце от тази порода обаждайте се.
                            Каква е цената на кученцето ?
                            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
                              Е ще се видим няма как. Тази седмица аз обаче едва ли ще мога, пък и колата е в бокса и нз дали до неделя изобщо ще стане.
                              колата е 6+ наляхме и 5 кофи компресия в цилиндрите и сега като запали все едно 5 мишки чоплят семки
                              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Е то и преди тва 4-те мишки си чоплеха семките, въпроса беше в 5-тата, която хвърляше най-върия гюбек. Като запаля все едно седя в масажно кресло. Викам си верно с екстри е колата ама чак пък толкова...
                                Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Working...
                                X