Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфеста.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Що не отиде да риташ по мойта кола ... за да дойда да се запознаем бе
    Чак сега загрявам че ти си бил с Пежото иначе се чудих какво става
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Хахах кво да става ... Пежо с италиански знамена ако знаеш по пътя как ме гледаха
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Хахах кво да става ... Пежо с италиански знамена ако знаеш по пътя как ме гледаха
        Другия път ще се видим и запознаем
        Даже ще ме повозиш във френско-италиянското лъвче
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Нямаш ядове ...
          На бензиностанцията ме питат " какви са тия байряци ''
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

И сме по-красиви и сме по-добри.Това се отнася за колегата ФЕРАРИСТ, който за пореден път показа, че е истински пилот и че не е важно какво имаш под капака, а какво има зад кормилното устройство.Благодарим ти НИКИ че се състезаваш с желание и майсторство и прославяш нашия град
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

БРАВО Ники!!!! Ти си нашата гордост.
              sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
              Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Браво на Николай!!!
                Браво и на Венера Сервиз и по специално на Дидо, който много майсторски и с финес оля дюзите на колата му

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение

И сме по-красиви и сме по-добри.Това се отнася за колегата ФЕРАРИСТ, който за пореден път показа, че е истински пилот и че не е важно какво имаш под капака, а какво има зад кормилното устройство.Благодарим ти НИКИ че се състезаваш с желание и майсторство и прославяш нашия град
                  абе за ДОБРОТО наистина е един от НАЙ-ДОБРИТЕ ама за красотата не съм съгласен вижте ме мене къв съм секси ХАХАХАХАХА
                  евала Николай ако имах шапка щях да ти я сваля ЕВАЛА МАШАЛА АФЕРИМ АШКОУСУН (или нещо от сорта)

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                  Браво на Николай!!!
                  Браво и на Венера Сервиз и по специално на Дидо, който много майсторски и с финес оля дюзите на колата му
                  всяко зло за добро бре 200грама бензин на тезгяха 200 метра преднина за Николай всичко е предвидено и пресметнато
                  146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                  145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Честито да му е
                    Абе на мене ли ми се струва или нещо пак е боядисвал колата
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение

всяко зло за добро бре 200грама бензин на тезгяха 200 метра преднина за Николай всичко е предвидено и пресметнато
                      Другия път с литрите.Де'т се вика "Да му върви по 100 октанов"

Comment

Jivko7777, ти пак не дойде да се запознаем...следващия път ще те набия ))
                        sigpic

Comment

Ако не е дошъл, значи си пропуснала да му събереш таксата за вход
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                            Ако не е дошъл, значи си пропуснала да му събереш таксата за вход

Едва ли съм пропуснала....ама всеки път ще идва да се запознаваме и все ме пропуска
                            sigpic

Comment

Какъв е шанса да е прескочил оградата от някое затънтено местенце и да не е минал през парадния вход?

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                                Какъв е шанса да е прескочил оградата от някое затънтено местенце и да не е минал през парадния вход?
                                Хахаха....голям
                                sigpic

Comment

Working...
                                X