If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Весо кви са тия агнитъ бе?
Значи ние ако идваме можем да дойдем към 7-8ч вечерта и няма да сме с преспиване заради малкия,че няма как!Ама ме бройте за агнето-с жената се оправяйте тя мръфка не иде-6а еде боб!И не се скатавай с телефона,че ти имам някакъв стар дет не бачка и поне 20 пъти съм се опитвал да ти звъня ама тц!Алкохол ще си носим ли?Или ще караме на бизалкохолно ?
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Весо кви са тия агнитъ бе?
Значи ние ако идваме можем да дойдем към 7-8ч вечерта и няма да сме с преспиване заради малкия,че няма как!Ама ме бройте за агнето-с жената се оправяйте тя мръфка не иде-6а еде боб!И не се скатавай с телефона,че ти имам някакъв стар дет не бачка и поне 20 пъти съм се опитвал да ти звъня ама тц!Алкохол ще си носим ли?Или ще караме на бизалкохолно ?
a bo ko stana da te ne navaliqlo na nekoi svetofar bre
za jenatiiiiiii shte sgotvim bobec neeema problem
ААААА.......... ТОЗИ НИКИ НАПРАО МЕ РАЗБИ брао бе мен
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Значи за сега сме 7 човека сигурни за спане alfa_147_mania и alfatras ще дойдат ама нема да спът
Под въпрос са DiStefano и The game та ще видим
Баце мноо малко бре?Ние докът дойдем вие ша сте заспали!Тамън ши ва намажим с паста за зъби и ша ва зашием за матраците и ша си вървим хаааааааааахахахах
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Първоначално публикувано от "vegatta_156":3kno0ctz
Значи за сега сме 7 човека сигурни за спане alfa_147_mania и alfatras ще дойдат ама нема да спът
Баце мноо малко бре?Ние докът дойдем вие ша сте заспали!Тамън ши ва намажим с паста за зъби и ша ва зашием за матраците и ша си вървим хаааааааааахахахах[/quote:3kno0ctz]
Тва не мое да стане никога
Щесе съперем все елитни....................
Първоначално публикувано от "vegatta_156":1wgxn5er
Баце мноо малко бре?Ние докът дойдем вие ша сте заспали!Тамън ши ва намажим с паста за зъби и ша ва зашием за матраците и ша си вървим хаааааааааахахахах[/quote:1wgxn5er]
ама бат ви ТОШКО ШААААААААА ДИЖУРИ
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment