Известие
Collapse
No announcement yet.
Пазарджик - заминаване за Италфест
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
снимката е адската
много ма кефи
се едно кюмура е със задно
и се готвиш да фърлиш яко торк
на задните точила ...
но и тази не е лоша
п.п. Алекс, що не забереш комшийката и в събота не ни додете на гости ... ?Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Коя таз комшийка бре ?!?
Искаме да дойдем, но ще пращам жената на курс в обратна посока ...... така че може да стане най-рано по-следващата събота.
А снимката на Веско е от архива на един друг колега ... надявам се няма да ми се сърди че съм я взел на заем
Ма 155 къртииииииииииииииииииLast edited by Alfa User; d.m.y г., 22:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
А снимката на Веско е от архива на един друг колега ... надявам се няма да ми се сърди че съм я взел на заем
Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениебахххх мама му тук никаде я няма колата с наи доброто време на пазарджик!!ае стегнете се малко бре!
как да я няма бре????
от мене имаш 2 клипаalfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениееее како Ася браво на теб ся остана и да ги ка4и6 и цена няма да има6!ае ка4ваи ги та да се вида!155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
ммммммммммммммГААААААААААААААААААААААА
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
тая тема не е актуална вече
КАТИНАР
моля продължете в "Дискусия - срещи в Пазарджик"Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment