Павка ти требе да си там бе кво се скътаваш
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коледен банкет
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщениеРъгам са и азе у кюпа пиши 1 бр и от менАко па не мога да дода ша зема да гледам на Огито детенцето та те да са метнат,че нещо зеха мн да ма влечат малките дечица и мое да тура детската седалката у Типото скоро
Ма и моя акъл къв е детски мое да ми требат две детски седалки
пойелавам ти ги и 2
а пааа онези дето дремат и не се женят .......
ко да ги праим брат ша ги ОМЪЖВАМЕ то какво ли не е модерно сяяя155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеми аре брат мноооо ша се радвам и за тебепойелавам ти ги и 2
а пааа онези дето дремат и не се женят .......
ко да ги праим брат ша ги ОМЪЖВАМЕ то какво ли не е модерно сяяяБат Огич мн ша са радвам да са видим на 20.12.2008 г.,ако пък не,знам че детенце винаги е с предимство и си иска вниманието!
Наспамихме малко темата ама сори!
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta_156 Покажи съобщениеДо утре вечерта всички требва да сте казали кой ще идва и кой неAlfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta_156 Покажи съобщениеми в общи линии отиваме в таверната в събота и се праим .....................Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta_156 Покажи съобщениевсичко мислим да е ФРИИ кой ко му сака
Ще ви кажа утре като се запазат маситеAlfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Всички сте предвидини ама бара още не е
Таверната щяли да имат 250 кибика банкет за това там няма да стане
Ако имате други предложения казвайте
За сега утре ще питаме в Белите (там почти е сигорно)
Казвайте докато има време
П.П който не каже нищо го редя с JTD-тоAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Понеже никой не казва нищо...............
Запазил съм маса за 20 младежки пъпки в белите на 20.12 от 19:00 ч. всички са поканени който желае да идва
Който не желае да го фане растройство
Айде малкоAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеискате ли да запаза места в Атлантик ?Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta_156 Покажи съобщениеТо беше вече
да сме в белите .. ма не знам отде го измислихте оная кръчма ...
както и да е ... супер щом имаме 20 места за събота ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment