If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ееее Тошко се се съмняваш в мен
Кадета е разглобен за боя още от миналата седмица ма майстора ми е малко тегав и така си стои без да е пипнато нищо по него,а ина4е вадихме мотора на една вектра 2.5 v6
ekotek.
P.S.-За тази седмица на Пищигово наистина бе екстра 4е нямаше цигани.Имаше две 4ервени италянки дет се представяха отли4но
6то ли си мисла 4е я знам тая вектратая неделя мое пак сме там
........та да ти напукам шушоните.Па да закараме и Темпера на Вакъла да видим и с него кво ше покажем.Мерак ми е да замера Т"ъ"пото с него,много ми се кани ама ако го превзема ше е много смях после
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
........та да ти напукам шушоните.Па да закараме и Темпера на Вакъла да видим и с него кво ше покажем.Мерак ми е да замера Т"ъ"пото с него,много ми се кани ама ако го превзема ше е много смях после
Павка може с мен да се замериш . Моята и без това другото население ще я бие до припадък с тия 100 коня
с е едно си я превзел тази темпра
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment