If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз май ша попадна в групата на несериозните , макар и много да ми се идва на феста.
Мо викам тия дето нема да ходат на феста да идем некъде да се нафърляме вечерта е така за спорта
а ти си бил АБ положителна бре моиииито кръв това с нафърлянето ми допада като ли 4иии
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Колеги, Пловдивската група на легендите тръгва за Феста в събота, 8.00 - идеята е към 08.15-08.20 да вземем колегата 1239 от Труд (ще се чакаме на същото място, където се събирахме за Тракдея), и отпрашваме към Шипка.
Ако имате желание, и няма да пътувате по-рано, може да се съберем и да пътуваме заедно - ние ще сме 4-5 коли, защото другите колеги от Пловдив май ще тръгват ужасно рано - по последни данни в 6.30 ?!?
Чакаме да пишете какво може да измислим за съвместно пътуване.
Както Алекс писа мислим да тръгваме доста рано за да можем да си пътуваме лека-полека и да отидем на време и да си се подредим както си му е реда. Явно легендите не им се става толкова рано
Групата от Пазарджик /колкото и оскъдна да е тази година/ може да си реши към коя пловдивска агитка да се присъедини и да пътуваме в колона
Както Алекс писа мислим да тръгваме доста рано за да можем да си пътуваме лека-полека и да отидем на време и да си се подредим както си му е реда. Явно легендите не им се става толкова рано
Групата от Пазарджик /колкото и оскъдна да е тази година/ може да си реши към коя пловдивска агитка да се присъедини и да пътуваме в колона
Юли,както се очертава едва ли ще сме повече от 2-3 коли.Вие от къде ще тръгвате и към колко часа?
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
нека колегите да казват в колко 4аса и от каде 6те тръгнем от ПЗ
Тошко,към колко мислиш да тръгваме?Аз викам по-раничко да може да пътуваме спокойно и да стигнем навреме.Сега последно кои ще сме?Веско и Ваклин ще идват ли?
Ми както казахме по-горе, едната пловдивска група тръгва в 6.30 от Майнатаун, а другата в 8.20 ще е в Труд на мястото, където се чакахме за тракдея.
Можете да се присъедините към която група ви е удобно.
Само пишете какви са ви намеренията, за да знаем кой кого да чака
Юли,както се очертава едва ли ще сме повече от 2-3 коли.Вие от къде ще тръгвате и към колко часа?
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Тошко,към колко мислиш да тръгваме?Аз викам по-раничко да може да пътуваме спокойно и да стигнем навреме.Сега последно кои ще сме?Веско и Ваклин ще идват ли?
ми за сега с коли сме аз брата Ваклин Весо Juli и Доков ако сам изпуснал някои да ме извини!
удеве нахварляхме набарзо 4е мислим да трагнем кам 6 и 30,7 00 пак може и кам ПЛД групата да се присаидиним! Гога това е за сега като се накумим окон4ателно 6те пи6а допалнително!
ми за сега с коли сме аз брата Ваклин Весо Juli и Доков ако сам изпуснал някои да ме извини!
удеве нахварляхме набарзо 4е мислим да трагнем кам 6 и 30,7 00 пак може и кам ПЛД групата да се присаидиним! Гога това е за сега като се накумим окон4ателно 6те пи6а допалнително!
Comment