Известие

Collapse
No announcement yet.

Мен ше ме приемете ли при вас?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мен ше ме приемете ли при вас?

не съм от скъпия ви град ма поради ред причини тук бачкам!Ама да ви предопредия че съм вече за пенсия чаак от далечната 2002г. съм член но........поздрави на Коцето той знае-,,alfamilano'' с красивата 33 имола на Казанлък! 1ви ИТАЛФЕСТ!
    Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Ама разбира се , иска ли питане Добре дошъл
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_Milano Покажи съобщение
      не съм от скъпия ви град ма поради ред причини тук бачкам!Ама да ви предопредия че съм вече за пенсия чаак от далечната 2002г. съм член но........поздрави на Коцето той знае-,,alfamilano'' с красивата 33 имола на Казанлък! 1ви ИТАЛФЕСТ!
      ти се сети да се появиш след 5 години

в събота 16:00 на мост Атлантик иначе ние идваме до полицията
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Брато не ми се говори нямяше ме в бг.мноо неприятности ми се натрупаха ама.......на всичко!Нали знаеш че и да ме няма прогнивам все повече от скапания Вирус!
        Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Колега ти си полицай нали"?
          155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
          Powered by ...
          sigpic

Comment

По прицип да В СВОБОДОТО ВРЕМЕ! но не ми е от най важите занимания,след сервиза! На практика Алфист по професия!

Comment

145-цата да не беше една черна ?
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Е беше сега е в бокса на шприц тея дни ще е пръсна щот мноо работа имам и отече малко!и няма да е черна а Black prix na Ferrari!да бе тя е макото ми бебче Миланската пенсия,така и викам от еди чичка в Милано я купих почти пенсия!

Comment

Е ние се познаваме с теб тогава ... аз съм с жълтата 145-ца
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_Milano Покажи съобщение
                    По прицип да В СВОБОДОТО ВРЕМЕ! но не ми е от най важите занимания,след сервиза! На практика Алфист по професия!
                    Ясно с тееб бяхме на пловдивска на светофараслед катастрофиралия форд в светофарния стълб!
                    155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4