Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Среща Пазарджик

Тази седмица отварят автосалон София 2006 е експо-то.Предлагам ако искате да се организираме нещо и да отскочим до София.Мойто предложение е за неделя рано сутринта

П.С. Тъкмо се пада и втората седмица на месеца
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Само да Ви редупредя , че тази година е за товарни автомобили. Миналата година решиха , че за леки автомобили и товарни ще се редуват - през година. Така, че тази година е за товарни Догодина ще е истинското шоу
    Иначе вие пак може да дойдете за срещата в неделя - макар че тогава пък в Кюстендил е високопланинското - и там може да се иде - да видим Лукан как е подготвил ланчата
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Мм...това е кофти как са го направили.. Е аз така и така съм се наканил и сигурно ще дойда на срещата,ако някой друг реши да се присъедини от Пазарджик и околността мястото го знаете-Тенис кортовете при Билла,час да кажем 11

Comment

Тази простотия за камиони една, коли други беше идея на вносителите от Пежо...велики мислители са там.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Да наистина тази година автосалона е само за каруци Тъй че надали ще е интересно .. Иначе няма да мога да дойда в Пазарджик, но ще присъствам на срещата на Невски ( само да не вали някакъв гаден дъжд пак ) Ще се радвам ако се организирате нещо и дойдете насам
          Alfa Romeo 155 1.8TS '93
          Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Аз го намирам пък за добра идея, защото така се разпределят площите. В смисъл такъв от една страна ще има повече място за колите догодина. А като се замисля кога изложенията бяха всяка година няма какво толкова да се види и дори са ми досадни. Сега поне ще има повече съспенс и определено съм зад идеята да са разделени, защото сме в Б-я и тук не е като в Женева с по 30 премиери и щанд на Ламбо, Ферари и т.н.
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Az4o
              Ще се радвам ако се организирате нещо и дойдете насам
              Аз за жалост немога да дойда,в петък ми удариха колата!

Comment

Working...
              X