If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тошенце,лекинко баце да не мина да ти покажа едно червено картонченце! На врат трудно да падна,батко ма нема ядове.Важното е че стана адското парти и имаше яко емоцийка.Бате Тошко ша почерпи с цървено винце бара и забравяме за случката,нали така ве мойййййййййй?(Шегичка ве,мисир)!
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Не са ве,Токича си мислеше че съм 20-ина килца ма не успе да ми направи суплес омекнаха му дингилите и ма метна на земята(изпълнявахме мн сложен танц на пияни кифари)
Fiat Tipo`93г - EX
най-интересното от снощи беше че на най-красивата снощи кат тръгнах да разкарвам отбора по домовете т.е. тези които си лягат по рано как си бях паркирала пред магазинчето един мангал с пловдивско ауди 80 ми отнесе шофьорското огледало ........ съответно аз звъннах на мъжете които долетяха със скоростта на светлината - хванаха мангала........... по-точно Токича искаше да го целуне май - взехме му 50 лв и са изнесохме кът пръдни от местопроизшествието!Сега мойто огледало си е на мястото и аз съм с 50 лв напред после келешите щот бяха малко превъзбудени от случката са напиха естествено и такива танци ви казвам не сте виждали и в денсинг старс
Тока виж ко пише кака ти Ася за танците и си направи сметката
Fiat Tipo`93г - EX
Аве,момчета аз рекох да направя смях от случката а вие зехте да са нагрубявате.Не ви ли е срам че седим на една и съща маса всяка събота,а,пиливани такива!Я преберете сабите и вадете салата че ша ми са нацепат джуките до другата събота!
Fiat Tipo`93г - EX
а бре младейи кво стаа в сабота 6а се ходи ли на пи6тигово?ако да казваите и 4ас и да отлитаме!!
като ли че ми ми рише пак на ролка ти каде си трагнал с тоз сеивант бря
едва го искарахте от бокса и па пищтигово го пращтате
знам едно жълто жетеде дето ша ви накаже маи
пак да не говорим за една 155
баи рад баи рад
па в краина сметка мога да ви пусна и една такава...
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment