Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
    амиииииии,тоопа в нашия град ред нема ве,цяла ве4ер върта и ша са блъсна некаде адски жени движат насам натам направо ужаст
    само да отметна пише се УЖАС,, селянче
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• пази боже пълно е с папагали ,

преди малко се прибрах от брата ,от иваило па се пуснах в адския филм ,точно на дапа гледам патрулка как я фокусирах низнам спирам ,отварям капака и зех да човъркам малко букси , а ония нали са добри хора веднага доидоха да ми светят с фаровете ,единия ми вика проблем ли момче ,ас викам да тука една букса се излиза ..а тои ..само това ли е проблема ...мани щтеше да литна ,вика пил ли си бре ,ас викам само една бира ..тои ми каза ч даи на жинати да кара та да сее приберете кът хората и ме пусна схтеше да се насера
      0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
        пази боже пълно е с папагали ,

преди малко се прибрах от брата ,от иваило па се пуснах в адския филм ,точно на дапа гледам патрулка как я фокусирах низнам спирам ,отварям капака и зех да човъркам малко букси , а ония нали са добри хора веднага доидоха да ми светят с фаровете ,единия ми вика проблем ли момче ,ас викам да тука една букса се излиза ..а тои ..само това ли е проблема ...мани щтеше да литна ,вика пил ли си бре ,ас викам само една бира ..тои ми каза ч даи на жинати да кара та да сее приберете кът хората и ме пусна схтеше да се насера
        от му неказа една каса бре тогава нема6е смисал да му6и6 и буксата тои 6те а те закара с бялата стрела!
        0892 488 330-Теодор
        Alfa Romeo 145 3.0 24V
        Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

пази боже пълно е с папагали ,

Ша го набараш май и ти откъм главата момченце.И не ме учи на правопис да не зема да ти изкарам бисерите от тоя форум та да се посмеем в събота на сбирката м/у другото одеве пак ме спираха и аз нали съм умен забравих днес да презавера акта и стана мазало едвам се разминах,щу молби и клетви беха немам думи.Вече ша подам жалба скъсаха ми шушоните от проверки чувствам се зверския престъпник вече
          Fiat Tipo`93г - EX
          Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
            от му неказа една каса бре тогава нема6е смисал да му6и6 и буксата тои 6те а те закара с бялата стрела!
            тои убаво ,че на каза малко да се целуваме ,че щте ше да си трагне пеш.размина ми се добре че излезнаха пичове.

павка ас от одавна сам ти казвал да внимаваш с тази криминална физиономия
            0884650778 токи4а

Comment

• сичкото сте престъпници
              нема нужда обаче се чувствате кат такива
              пустиняци ...
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• маааааааалиииииииииииииииииииии,кои го казва , аи търчи малко оти така лъжеш бре
                0884650778 токи4а

Comment

• добре дошъл чичо Наско ,кво стана с тебе бряя пооедно време зех да си си мислия че си се задомил бе ,
                  0884650778 токи4а

Comment

добре дошъл чичо Наско ,кво стана с тебе бряя пооедно време зех да си си мислия че си се задомил бе ,
                    То там има мнооооооооооого люти македонки браточка,прибирват та за секунди без да разбереш даже
                    Fiat Tipo`93г - EX
                    Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

добре дошъл чичо Наско ,кво стана с тебе бряя пооедно време зех да си си мислия че си се задомил бе ,
                      споко де има време след 9 месеца ако никой не се появи да го търси значи си е свършил работата качествено!
                      alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                      alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Първоначално публикувано от asia Покажи съобщение
                        споко де има време след 9 месеца ако никой не се появи да го търси значи си е свършил работата качествено!
                        aс пък си го познавам кът точен пич ,се си мисля, че щте го потърси някоя жинаеее ТОГАВА МОГА ДА ПРЕТИНДИРАМ , ЗА .... КАЧЕСТВЕНА РАБОТА

кои знае мое и с три деца да доиде ,те са как фащтат не е истина кат котките саа
                        0884650778 токи4а

Comment

aс пък си го познавам кът точен пич ,се си мисля, че щте го потърси някоя жинаеее ТОГАВА МОГА ДА ПРЕТИНДИРАМ , ЗА .... КАЧЕСТВЕНА РАБОТА

кои знае мое и с три деца да доиде ,те са как фащтат не е истина кат котките саа

Кво става младежи ,вчера не можах да дойда ,нема ли нещо снимки туй онуй
                          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение

Кво става младежи ,вчера не можах да дойда ,нема ли нещо снимки туй онуй
                            няма
                            следващия път
                            alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                            alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Ок.
                              Аз па мисля следващия път да зема да дойда
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• тука не6то нема ред
                                Attached Files
                                0892 488 330-Теодор