If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък вчера се прибрах от на моя чичо язовира малеее то не беше пиене небеше викане другия път ще ви вода и вас че трябва да челпавам че съ студентче вече
Баце,немаш си на идея в съботата на срещата на 155-ците как се наврътяхме,неска чак ме пусна пиенето,баси филма беше.Песни и танци на народите,лудница.А пък за язовира звънни една шайба и се фърляме веднага,за ядене и пиене немаме втори човече!
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Брат ми напоследък много често съм на кафето при вас и щи дрънна една камбана за бира тея дни да знаеш.Сядам в Авеню долу под кооперацията,държи го един приятел израснали сме заедно да ти разправям филми от срещата.
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Брат ми напоследък много често съм на кафето при вас и щи дрънна една камбана за бира тея дни да знаеш.Сядам в Авеню долу под кооперацията,държи го един приятел израснали сме заедно да ти разправям филми от срещата.
Аз днеска се завърнах успешно от вашия край. Нямаше проблеми с педалите тоя път
Още веднъж специални благодарности на бате Весо за умелата интервенция с шайбата и шплентчето и за любезното съдействие на Ася и Наско
Надявам се да можем да се видим преди да сте дигнали гълъбите на обратно
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ти гледай да се не натресе увас , че ще изпие всичко
Спокойно, аз има само две шишета изветряла лимонада на склад тука Не знам защо така говорите за ПЗ-агитката. Аз не съм виждал никой от тях да близва алкохол даже
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment