If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега сериозно .. за града някаде да се продават и монтират уреди за темп и налягане на масло за по-малко от 120 лева ..защото в тунинг магазина дето е на края на "Христо Ботев" към пожарната ми искаха толкова а ми се вижда много
sigpic BMW e39 525tds PA4492BH Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
сега сериозно .. за града някаде да се продават и монтират уреди за темп и налягане на масло за по-малко от 120 лева ..защото в тунинг магазина дето е на края на "Христо Ботев" към пожарната ми искаха толкова а ми се вижда много
ти си изтрещтел бряя
---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:16 ----------
в неделя щте правим ли нещто , да знам дали да взимам машината?
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
еми в тва време незнам ти ще кажеш ... аз докато я измия ша я нацапам пак ако дъжда не е проблем може ако не евентуално на пролет
а иначе аз така и не ти рабрах работното време и за кво става въпрос изобщо от 2 месеца чакам да обясниш
коя е вашта фирма бре?
малииииииииииииииии сештам се за едно типо........малиииииииииииииииииии
Типото го не закачайте ей,връви си ми колицата и без чипове-мипове,а па и газчицата си ми е доволно много.Ше става бързо ама нема да чипосвам,ша подменим ДВГ-то живи и здрави и после ше видим натам ко ша дойди
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Абе скоро в Пз ше си имаме Ланчия дето ша може е хей така: http://www.youtube.com/watch?v=v60CaKqE4Bo .Не можах да се стърпя да не го постна тва,честно.Ай поздрави на сичкото дрифтаджии в Пз-то.
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Comment