удряйййййййййй................
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
Момчета сори, че ви спамя темата, но може ли да ми намерите маркуча от кулера към двигателя за JTD-то, на връщане от феста малко го спуках. Тук в Плевен няма в нито една морга нито 145/6, нито браво/брава или мареа 1,9
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеМомчета сори, че ви спамя темата, но може ли да ми намерите маркуча от кулера към двигателя за JTD-то, на връщане от феста малко го спуках. Тук в Плевен няма в нито една морга нито 145/6, нито браво/брава или мареа 1,9
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Ами нов е доста пари, които в момента не мога да дам. Намерил съм едно коляно на 90 градуса, от мареа 110коня, но нямам метална тръба да ги съединя евентуално, а и не знам диаметъра на маркуча. Ако може да ми помогнете евентуално с каква тръба да я свържа ще се оправя
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеДефицитни са, колега. разтърси се и за нов евентуално
дифицитни ........... кимур бол бре
а дколокото о въпроса мисля ,че Веското ще измисли нещу
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениемммммммммм искрен съвет!!!!
дифицитни ........... кимур бол бре_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеПитай бате ти Весо да ти обясни...пустинякAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеае и тоа почна да ми разнаса по света муабетите155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеШа се запала накрая и ще изчезна155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТова не ти е маркуча за градината бе. Тука става дума за свръхналягания и високи технологии. Питай бате ти Весо да ти обясни...пустиняк155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4