If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момци ( и моми, кой как се чувства) ще ходим ли заедно на Юндола? Да знам, че мисля да отскоча за ден-два.
Ааааааааааааааааааа ,ми леба кой ша го вози бе майко?Да са похваля,днес запалих катърчето и направих първите 40 километра,иииииииииии съм много доволен от количката.
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Ааааааааааааааааааа ,ми леба кой ша го вози бе майко?Да са похваля,днес запалих катърчето и направих първите 40 километра,иииииииииии съм много доволен от количката.
Супер, че се возиш вече, а за хляба няма проблем само да идем, че още не е сигурно.
Тоше,там сме,батенце.Остана ми центровката да си направя и да поопъна некое вакуумче,че сега е без вакуум на делкото та нема кой да дава предварение.В общи линии още съм едно към гьотури сичко,ама ше я завърша тея дни,мисля да и харижа ден сряда за финализиране.Към теб имам едно питане,ама ше стане по телефона,или мое да се разкарам до сервиза тея дни.
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Някой може ли да ми каже при прехвърляне на автомобил при нотариус ,трябва ли да се представи бележка за платен годишен данък ? (за миналата е платен - за тая не )
sigpic BMW e39 525tds PA4492BH Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
Някой може ли да ми каже при прехвърляне на автомобил при нотариус ,трябва ли да се представи бележка за платен годишен данък ? (за миналата е платен - за тая не )
по принцип искат май!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Какво си взе бре? нищо не казваш, нещо бързо или не е алфа
Comment