Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщение
    Smoooookiii4 кво стааа наборе ... неска нема ли пием по бира?
    aaaa нема па я си пием даже вече ъм на по висок октан!!
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Ех милия , наздраве
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Момци ( и моми, кой как се чувства) ще ходим ли заедно на Юндола? Да знам, че мисля да отскоча за ден-два.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
          Момци ( и моми, кой как се чувства) ще ходим ли заедно на Юндола? Да знам, че мисля да отскоча за ден-два.
          Ааааааааааааааааааа ,ми леба кой ша го вози бе майко?Да са похваля,днес запалих катърчето и направих първите 40 километра,иииииииииии съм много доволен от количката.
          Fiat Tipo`93г - EX
          Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
            Ааааааааааааааааааа ,ми леба кой ша го вози бе майко?Да са похваля,днес запалих катърчето и направих първите 40 километра,иииииииииии съм много доволен от количката.
            Супер, че се возиш вече, а за хляба няма проблем само да идем, че още не е сигурно.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Павка браво , честито
              Чувам аз , за някви многооо бързи 155-ци , ама не на Токича , ми други
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Павка браво , честито
                токича никога не е бил бръзззззззззз!
                ако некои иска моем да ги измием колите и да видим за ко иде реч;

нали си хода за хляб с нея !
                0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
                  Павка да те чакаме ли на трак дея?
                  0892 488 330-Теодор
                  Alfa Romeo 145 3.0 24V
                  Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Павка браво , честито
                    Тока,мерси братле.Лошото е,че трябваше да излезна в болнични та да успея с колата,ама дори и с конци в ръката луд умора нема.

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                    Тоше,там сме,батенце.Остана ми центровката да си направя и да поопъна некое вакуумче,че сега е без вакуум на делкото та нема кой да дава предварение.В общи линии още съм едно към гьотури сичко,ама ше я завърша тея дни,мисля да и харижа ден сряда за финализиране.Към теб имам едно питане,ама ше стане по телефона,или мое да се разкарам до сервиза тея дни.
                    Fiat Tipo`93г - EX

Comment

• Мале , събираме се бая агитка за трак дея Ще е веселба ! Ще вземем от оная ракия дето подобрява на Веско времето с по 2 секунди на обиколка
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Мале , събираме се бая агитка за трак дея Ще е веселба ! Ще вземем от оная ракия дето подобрява на Веско времето с по 2 секунди на обиколка
                        аааа мойто време

---------- Post added at 05:15 ---------- Previous post was at 05:14 ----------

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                        ауууууу сой мошно .прахове бре
                        0884650778 токи4а

Comment

• Някой може ли да ми каже при прехвърляне на автомобил при нотариус ,трябва ли да се представи бележка за платен годишен данък ? (за миналата е платен - за тая не )
                          sigpic
                          BMW e39 525tds PA4492BH
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
                          Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

• Първоначално публикувано от v1play3r Покажи съобщение
                            Някой може ли да ми каже при прехвърляне на автомобил при нотариус ,трябва ли да се представи бележка за платен годишен данък ? (за миналата е платен - за тая не )
                            по принцип искат май!
                            0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от v1play3r Покажи съобщение
                              Някой може ли да ми каже при прехвърляне на автомобил при нотариус ,трябва ли да се представи бележка за платен годишен данък ? (за миналата е платен - за тая не )
                              Какво си взе бре? нищо не казваш, нещо бързо или не е алфа

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                                Какво си взе бре? нищо не казваш, нещо бързо или не е алфа
                                А може и да е продал,за да си вземе нещо друго,та затва да си търси нотариус
                                Fiat Tipo`93г - EX

Comment

Working...
                                X