Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А ти нема ли да се вземеш в ръце и да дойдеш на Третата национална ??? Само Веско и Токича са се записали - очаквахме повече от ваша страна !
    И кат споменах Токича - да го пазите пича ей ! Че настана ебаси брожението у форума тия дни ...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
      eeeeeee НАБОРЕ..!!!!!имаш да гониш ...токи4а!
      а между другото одеве го видях беше взел 2 ягнета,, каза ми ,че щял да си прави прощупулник!!
      Е па оно Токи4а да не уветри и да проходи и на 2 крака вече ?
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        А ти нема ли да се вземеш в ръце и да дойдеш на Третата национална ??? Само Веско и Токича са се записали - очаквахме повече от ваша страна !
        И кат споменах Токича - да го пазите пича ей ! Че настана ебаси брожението у форума тия дни ...
        Алекс за съжаление нищо не е сигурно при мене-има някаква вероятност да отскочим за през деня,но пак казвам нищо не е сигурно!
        Токи4а си го пазим ние ама оно е кат шило у торба-ного шава
        155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
        Powered by ...
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
          Алекс за съжаление нищо не е сигурно при мене-има някаква вероятност да отскочим за през деня,но пак казвам нищо не е сигурно!
          Токи4а си го пазим ние ама оно е кат шило у торба-ного шава
          сега ако е тук надали така ще говориш за него
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Даа
            Какво става момци , съсипахте се от работа и ви няма никакви ...
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61347
              Младежи викам да се подготвим за другия драг и да се метнем и ние а...?
              Кво ша кажете?
              http://www.youtube.com/user/digitalu.../5/fVJbpu9ZSrU
              на Токи4а човека
              http://www.youtube.com/user/digitalu.../6/CGOhmm-ALVw
              опааа равнис,мирнооо....ГОЛЯМОТО КУ-ВЕ..........
              пак им улягат керамиките.....
              или времеизмервателната техника пак не е както трябва!
              Що ли никои от тях не е писал още?????
              0892 488 330-Теодор
              Alfa Romeo 145 3.0 24V
              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Шшшш, внимавайте с нападките и лошите думички !!!

@vegatta - Веско, последната информация за националната среща на 155 е тук :
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=905079#post905079

Ако има някаква промяна за вас, пиши в темата че няма време вече. Разчитам, че ще предадете всичко това и на токича. Па вземете и alfatras със вас - няма да съжалява със сигурност ! Цените в новия хотел (спане и храна) са повече от изгодни, няма какво да се чуди. Също така, ако още някой има желание да присъства - да се запише в темата до 10.00ч във вторник, като заяви стая и меню (по желание).
                Тия дни ще се разберем и за пътуването - кога и къде ще се сбираме по пътя и т.н.
                Поздрави на всички от нас, до нови срещи !

Comment

• Момчета,стегнете се малко!Големи хора сте,а се карате за глупости!Идеята на форума е съвсем различна от това да се обиждате и спорите за безсмислени неща!
                  Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                  ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                  ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                    Момчета,стегнете се малко!Големи хора сте,а се карате за глупости!Идеята на форума е съвсем различна от това да се обиждате и спорите за безсмислени неща!
                    Нещо се случва или се е случило. Аз лично нямам представа, освен това дето съм чел във форума, обаче усещам голям негативизъм към ПЗ групата от определени хора - съфорумци. Даже няколко колеги от София се изказаха. Не мога да разбера що се заяждат с цитирам "тия от провинцията" и подобни, като голяма част от тях е толкова кореняк столичанин, колкото и аз ама както и да е. И аз имах "съприкосновения" в няколко други теми и реагирах, но съжалявам вече щото просто не си струва да се обръща внимание на такива глупости. Според мен се таи и известна доза завист /може и да не съм прав/ щото ПЗ групата дет се вика с подръчни материали и голи ръце успя да покаже в няколко мероприятия на какво е способна .. еле пък ако бъде и добре финансирана. А конкретно за идеята на форума .. ами 2004, 2005 и ония годинки имаше такава /информация, взаимопомощ и др. .. все полезни неща за един алфист/.. вече посоката е друга /мое а и не само мое мнение/. Аз лично се радвам и се надявам момчетата от дапа винаги да показват какво могат и да не обръщат внимание на нападки на лица, които даже не ги и познават.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Аз лично и наи отговорно заявявам,че повече в тоя форум няма и една запетя да напиша!
                      0892 488 330-Теодор
                      Alfa Romeo 145 3.0 24V
                      Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Къде точно са ви сбирките и от колко часа,че след месец се прибирам в Бг и искам да дойда при вас.Ако може разбира се ,защото пловдивксата група ме разочарова тотално!
                        Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                          Нещо се случва или се е случило. Аз лично нямам представа, освен това дето съм чел във форума, обаче усещам голям негативизъм към ПЗ групата от определени хора - съфорумци. Даже няколко колеги от София се изказаха. Не мога да разбера що се заяждат с цитирам "тия от провинцията" и подобни, като голяма част от тях е толкова кореняк столичанин, колкото и аз ама както и да е. И аз имах "съприкосновения" в няколко други теми и реагирах, но съжалявам вече щото просто не си струва да се обръща внимание на такива глупости. Според мен се таи и известна доза завист /може и да не съм прав/ щото ПЗ групата дет се вика с подръчни материали и голи ръце успя да покаже в няколко мероприятия на какво е способна .. еле пък ако бъде и добре финансирана. А конкретно за идеята на форума .. ами 2004, 2005 и ония годинки имаше такава /информация, взаимопомощ и др. .. все полезни неща за един алфист/.. вече посоката е друга /мое а и не само мое мнение/. Аз лично се радвам и се надявам момчетата от дапа винаги да показват какво могат и да не обръщат внимание на нападки на лица, които даже не ги и познават.
                          Страшно си прав - форума отдавна не е това, което беше в началото - едно чудесно място с готини хора, с много полезна информация и позитивно мислене. Обаче откакто Алфа навлезе в групата на масовите коли нещата се извратиха яко... Съвсем отделно е това, че напоследък забелязвам масов срив на интелектуалното ниво наоколо - не знам какво става с новите поколения, но нещата не са добре хич. Не искам да обиждам никого, но съм сигурен че и вие сте го забелязали ...

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                          Аз лично и наи отговорно заявявам,че повече в тоя форум няма и една запетя да напиша!
                          Идеята не е да не пишеш ... а да не обръщаш внимание на дребнавости, хленчене и простотия. Бъдете над тия неща, и ще видите колко по-приятни са живота, Вселената и всичко останало
                          Наздраве бе ей ... стига с тия негативи ! Гледайте си живота, зломислещите сами се наказват рано или късно !
                          Вземете се довлечете в Банкя да се напием заедно за сплотяване на форума !!!

Първоначално публикувано от Alexandra
                          Къде точно са ви сбирките и от колко часа,че след месец се прибирам в Бг и искам да дойда при вас.Ако може разбира се ,защото пловдивксата група ме разочарова тотално!
                          Aaa, колежке, недей така ... пловдивската група може да те разочарова още много !!! Вземи ела на някоя мини-среща на 155 в Майнатаун, да видиш какво е задружност и колектив (ако успеем да се съберем пак скоро де...) Ако си беше дошла по-навреме, щяхме да те поканим на Националната среща на Алфа 155 (вече трета подред...), за да изпаднеш в екстаз и умопомрачение
                          Last edited by Alfa User; d.m.y г., 18:50.

Comment

• А къде се събирате в майнатаун?
                            Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщение
                              Къде точно са ви сбирките и от колко часа,че след месец се прибирам в Бг и искам да дойда при вас.Ако може разбира се ,защото пловдивксата група ме разочарова тотално!
                              Ами сбирките са ни всеки ден вечерта на различни места Обади се като си дойдеш и ще се видим!

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Ама колко е скучно без токича .. няма наздраве ... няма нищо за ракия и бира .. няма кой да напише нещо се смее целия форум на някой .. МЪЪЪЪЪКАААА
                              Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                              Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                Цялата история на тези спорове и нападки е толкова безсмислена,че още се чудя защо се занимаваме с тях.Именно за това отправих призив към всички да помислят и да не се хващат за реплики от трети лица,които са ниво "тъкмо ми поникнаха пъпки по лицето".

Първоначално публикувано от to6ko
                                Аз лично и наи отговорно заявявам,че повече в тоя форум няма и една запетя да напиша!
                                Toшко,не се ядосвай за глупости!Достатъчно начетен човек си ,за да обръщаш внимание и да участваш в подобни конфликти.Кой какво казал,пък защо го казал,няма смисъл от това.Познаваме се не от вчера и знам,че имате много по-интересни неща да творите в момента на едно специално място,където атмосферата и сплотеността винаги е на ниво(както беше някога и във форума).

Първоначално публикувано от Alfa User
                                Идеята не е да не пишеш ... а да не обръщаш внимание на дребнавости, хленчене и простотия. Бъдете над тия неща, и ще видите колко по-приятни са живота, Вселената и всичко останало
                                Наздраве бе ей ... стига с тия негативи ! Гледайте си живота, зломислещите сами се наказват рано или късно !
                                Вземете се довлечете в Банкя да се напием заедно за сплотяване на форума !!!
                                Много точно го каза Алекс!

Първоначално публикувано от Alexandrа
                                Tук има инфо за редовните срещи,но по-често срещите се провеждат в бившия ДАП,където се създават едни много "съскащи" алфи
                                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                                X