If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нема да се пуашиш-ние и от опели разбираме така,че ще ти звъннем и на тебе!
Ти малко смени правата вяра ама то е моментно състояние,няма да забравя преди години като карах ланчата очите ми все алфи търсеха,та така и ти-ама споко ше се найграеш))))
Ми там е работата, че не е опел Обаче марката и модела мога само на л.с. да ти ги кажа, че са срамни думи и ще ме накажат злите модове
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ако е и със задно предаване направо перманентен мое да отнесеш
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment