Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Теодоре,
    Заради теб одеве минах през чакъла. Возех и бебето отзад в колата! Щеше да утрепеш ония момчета с реното ! Мислил ли си някога ако удариш някоя кола дето струва примерно 200 бона какво ще се случва после с теб ? Или ако утрепеш някой човек ?

Пожелавам ти да станеш разумен.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Теодоре,
      Заради теб одеве минах през чакъла. Возех и бебето отзад в колата! Щеше да утрепеш ония момчета с реното ! Мислил ли си някога ако удариш някоя кола дето струва примерно 200 бона какво ще се случва после с теб ? Или ако утрепеш някой човек ?

Разумен жив човек в АЛФА баси случая аууу ПОЗДРАВИ и НАЗДРАВЕ

Comment

• Той набора така си кара ..... никак ... ти да го видиш назад как е ... нищо че има спомагетелна изванземна еуектроника за паркиране
        Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
        Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Теодоре,

МонтеНЕГРО никой не те е карал да одиш у чакъла (макар че не отиде)!За кибиците у реното и край тях си минах бая далече пък и островчето пред мен беше далече!Невиждам кое те е притиснило та пишеш глупости сега!
          Кола за 200 бона ли бре......?де ги виде по наще улици тея коли???И не мисла че има нужда някои да ми дава наклон на х.я как да карам.
          П.С веднъж се опитах по правилата и нестанаааааааа.........(знаеш за кво говора)!
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
            МонтеНЕГРО никой не те е карал да одиш у чакъла (макар че не отиде)!За кибиците у реното и край тях си минах бая далече пък и островчето пред мен беше далече!Невиждам кое те е притиснило та пишеш глупости сега!
            Кола за 200 бона ли бре......?де ги виде по наще улици тея коли???И не мисла че има нужда някои да ми дава наклон на х.я как да карам.
            П.С веднъж се опитах по правилата и нестанаааааааа.........(знаеш за кво говора)!
            Ти как видя в тъмното откъде минах ? Ела питай и жената колко камъка издрънчаха отдолу. Кибиците у реното беха дали МИГАЧ за наляво и съответно минаха вдясно като ти тръгна, а вдясно бях аз. Въобще нямах за идея да ти давам наклон на пишлето как да караш. Карай както си искаш .. главата и колата са си твои и дано не пострадат никога. .. А за правилата и какво си опитвал идея си нямам за какво говориш ..

Мир и поздрави

Comment

• кви сте ги вършели пак бре..

аймани с аймани

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщение
              Той набора така си кара ..... никак ... ти да го видиш назад как е ... нищо че има спомагетелна изванземна еуектроника за паркиране
              смутаняяяяяяк!!!!!!
              светни си фаровете бре!!
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Ти как видя в тъмното откъде минах ? Ела питай и жената колко камъка издрънчаха отдолу. Кибиците у реното беха дали МИГАЧ за наляво и съответно минаха вдясно като ти тръгна, а вдясно бях аз. Въобще нямах за идея да ти давам наклон на пишлето как да караш. Карай както си искаш .. главата и колата са си твои и дано не пострадат никога. .. А за правилата и какво си опитвал идея си нямам за какво говориш ..

Мир и поздрави
                Еми па като не си имал идея по добре си мълчи или просто ей така реши да ме солиш в форума???
                ДА винаги съм бил за безопасно шофиране но нещата не са така както ги описваш!
                Ето ти идея за какво говоря:
                -на въпросната права на която те изпреварих,поминалата година декември месец спирам плътно в дясна лента с запалени каквито се сетиш светлини,за да говоря по телефона (че нали в движение не може) и кибика с ''бързата'' хонда реши че трябва да спре в мен с не малка скорост!!!
                Сега вече имаш ли идея???
                П.С дано си ме разбрал правилно!!!
                0892 488 330-Теодор
                Alfa Romeo 145 3.0 24V
                Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• ммм този случай не го помня .. ако си ми казвал и съм забравил моля да бъда извинен

немаше нужда да спорим излишно, немам за намерение да те соля във форума .. откакто едното ми дете неотдавна за малко не го прегазиха на тиха и спокойна улица, където с 90 не се кара съм станал малко раздразнителен в такива ситуации

поздрави и се извинявам ако съм те обидил

Comment

• измрехте ли бре пустиняции!!!

баси раздело сичко е починало

и от Варна не пишат да ги еба!
                    155 осем хиляди клапана 16 вериги
                    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Искаш да са множиш по морето ли бре
                      То не става за пиЙене
                      Мини да кажеш едно наздраве малко .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Всичко е пияно Затва нема никой ... в тоя студ
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Хахахахха,аз пък знам що няма да се воза на Фиата за пореден път-малко гонка с ушевите,паркирам и нищо съществено!И после от нас до центъра-65 проверки .......................... На бачкане сабалето мислим да идем пеша.................................
                          Fiat Tipo`93г - EX
                          Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            измрехте ли бре пустиняции!!!

баси раздело сичко е починало

и от Варна не пишат да ги еба!
                            Па хайде малко наздраве тогава ... я си пия греяната ракия !
                            Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                            Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Шо става бре Атанасе ... ха да ти е честито името и ти покрай него !! Жив и здрав да си колега .. имногооо много успех и щастие !! И така и така съм подкарал темата ... ДОКСИИИИиииИИииии ха да си жив и здрав и ти ... всичко най-хубаво и на двамка ви ...

Comment

• Насе честит празник бате ... жив и здрав бъди
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X