Първоначално публикувано от nonamecrew
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеМераклии за една извьнредна среща утре следобед?Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
взел съм едно прасенце утре е в тавата готово155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
таааааааааааа чакам оферти155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от Mitko_SW Покажи съобщениеА НАЗАДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщениеСрам за Пазарджик ... това никога не е било !
Повече в тоя раздел няма да пиша.. много неща пропаднаха в нашия град (свързани с клуба) и всичките са под общ знаменател ... кой както иска така да ме разбира. Аз приключвам .. За мен Клуб Алфа Ромео Пазарджик няма. Разбит е на парчета , като една странична гледна точка .. и по-добре!
Начи първото което е алфа не си имал никога и са чуда що пишеш в тоя форум пък за това за твойто си мнение .... ми пази си го за теб
Comment
-
кво ви стаааааа ве155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
А, че градът е пропаднал ... да пропаднал е ! Но има и доста по-пропаднали .. това София, това Пловдив, това Каспичан ..
Клуб АР Пазарджик никога не е имало ... няма и да има. Поне лично за мен. Много отдавна - далечната 2005-та имаше някаква тенденция да има такъв, но така или иначе повечето хора поеха по своите пътища (извън града) и всеки се ориентира към сегашната си среда. Имаше даже и благотворително мероприятие от няколко човека - повечето тук няма как да го знаят това и се направи нещо важно и значимо .. нещо, което един истински клуб би направил и ще бъде запомнен, с което. Но развитието спря тогава. Много хора - членове или просто съфорумци от София, Бургас, Пловдив, Монтана и къде ли не .. напоследък ми задават въпроса : Какво се случи с Пазарджишката група ? ... Аз поклащам глава и вдигам рамене. Не мога да им отговоря, най-малкото защото никога не съм бил част от тази група, която вече не съществува .. а и никога не съм имал желание да бъда. И въпреки това ми е болно, защото си спомням с умиление как от другите градове говореха с респект за Вас колеги. Винаги ще ми е приятно да се видя с всеки от вас или да се съберем като компания - както напоследък се случва и дано някой ден наистина да се "роди" клуб в региона.
Поздрави на всички
п.п. Гошко ... нали някво БМВ щеше да купуваш бря ? ... днеска те видех пешеходец май на Менделеев и Санкт Петербург .. мое и да се бъркам де .. ма таа гола тиква светеше арно по пешеходната
п.п2. некой да сапре Ваклин вече ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
събота а треснем една среща лиии
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеА, че градът е пропаднал ... да пропаднал е ! Но има и доста по-пропаднали .. това София, това Пловдив, това Каспичан ..
Клуб АР Пазарджик никога не е имало ... няма и да има. Поне лично за мен. Много отдавна - далечната 2005-та имаше някаква тенденция да има такъв, но така или иначе повечето хора поеха по своите пътища (извън града) и всеки се ориентира към сегашната си среда. Имаше даже и благотворително мероприятие от няколко човека - повечето тук няма как да го знаят това и се направи нещо важно и значимо .. нещо, което един истински клуб би направил и ще бъде запомнен, с което. Но развитието спря тогава. Много хора - членове или просто съфорумци от София, Бургас, Пловдив, Монтана и къде ли не .. напоследък ми задават въпроса : Какво се случи с Пазарджишката група ? ... Аз поклащам глава и вдигам рамене. Не мога да им отговоря, най-малкото защото никога не съм бил част от тази група, която вече не съществува .. а и никога не съм имал желание да бъда. И въпреки това ми е болно, защото си спомням с умиление как от другите градове говореха с респект за Вас колеги. Винаги ще ми е приятно да се видя с всеки от вас или да се съберем като компания - както напоследък се случва и дано някой ден наистина да се "роди" клуб в региона.
Поздрави на всички
п.п. Гошко ... нали някво БМВ щеше да купуваш бря ? ... днеска те видех пешеходец май на Менделеев и Санкт Петербург .. мое и да се бъркам де .. ма таа гола тиква светеше арно по пешеходната
п.п2. некой да сапре Ваклин вече ..155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Ндам ... ша си дойда с моторетката евентуално. Ако недай си боже дойда със 159-ката или със 156-цата - верно мое да си донесеш камънье .. та да те пребия с тех и после спокойно да ода да те излежа срещу нас.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment