Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщение
    Срам за Пазарджик ... това никога не е било !

Повече в тоя раздел няма да пиша.. много неща пропаднаха в нашия град (свързани с клуба) и всичките са под общ знаменател ... кой както иска така да ме разбира. Аз приключвам .. За мен Клуб Алфа Ромео Пазарджик няма. Разбит е на парчета , като една странична гледна точка .. и по-добре!
    Какво си се впрегнал бе Хорхи?
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• нда уее .. нали пихме .. кво се газираш ?
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Мераклии за една извьнредна среща утре следобед?
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Адаша с мотора какво ти стана мой
          Гога , аз съм на сватба , няма да мога да дойда . Честита ти машинка Със здраве да си я караш !
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
            Мераклии за една извьнредна среща утре следобед?
            Гога знам за новото возила дано да те почетът повече приятели и колеги , аз не обещавам поради лични причини , но ако успея ще се радвам , ако е както е нормално след 19 00 има шансове
            Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
            Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• взел съм едно прасенце утре е в тавата готово
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• таааааааааааа чакам оферти
                0884650778 токи4а

Comment

• А НАЗАДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!

1.9 Turbo Мечка

Comment

• Първоначално публикувано от Mitko_SW Покажи съобщение
                    А НАЗАДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                    0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщение
                      Срам за Пазарджик ... това никога не е било !

Повече в тоя раздел няма да пиша.. много неща пропаднаха в нашия град (свързани с клуба) и всичките са под общ знаменател ... кой както иска така да ме разбира. Аз приключвам .. За мен Клуб Алфа Ромео Пазарджик няма. Разбит е на парчета , като една странична гледна точка .. и по-добре!

Начи първото което е алфа не си имал никога и са чуда що пишеш в тоя форум пък за това за твойто си мнение .... ми пази си го за теб

1.9 Turbo Мечка

Comment

• кво ви стаааааа ве
                        0884650778 токи4а

Comment

• А, че градът е пропаднал ... да пропаднал е ! Но има и доста по-пропаднали .. това София, това Пловдив, това Каспичан ..

Клуб АР Пазарджик никога не е имало ... няма и да има. Поне лично за мен. Много отдавна - далечната 2005-та имаше някаква тенденция да има такъв, но така или иначе повечето хора поеха по своите пътища (извън града) и всеки се ориентира към сегашната си среда. Имаше даже и благотворително мероприятие от няколко човека - повечето тук няма как да го знаят това и се направи нещо важно и значимо .. нещо, което един истински клуб би направил и ще бъде запомнен, с което. Но развитието спря тогава. Много хора - членове или просто съфорумци от София, Бургас, Пловдив, Монтана и къде ли не .. напоследък ми задават въпроса : Какво се случи с Пазарджишката група ? ... Аз поклащам глава и вдигам рамене. Не мога да им отговоря, най-малкото защото никога не съм бил част от тази група, която вече не съществува .. а и никога не съм имал желание да бъда. И въпреки това ми е болно, защото си спомням с умиление как от другите градове говореха с респект за Вас колеги. Винаги ще ми е приятно да се видя с всеки от вас или да се съберем като компания - както напоследък се случва и дано някой ден наистина да се "роди" клуб в региона.

Поздрави на всички

п.п. Гошко ... нали някво БМВ щеше да купуваш бря ? ... днеска те видех пешеходец май на Менделеев и Санкт Петербург .. мое и да се бъркам де .. ма таа гола тиква светеше арно по пешеходната

п.п2. некой да сапре Ваклин вече ..

Comment

• събота а треснем една среща лиии

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            А, че градът е пропаднал ... да пропаднал е ! Но има и доста по-пропаднали .. това София, това Пловдив, това Каспичан ..

Клуб АР Пазарджик никога не е имало ... няма и да има. Поне лично за мен. Много отдавна - далечната 2005-та имаше някаква тенденция да има такъв, но така или иначе повечето хора поеха по своите пътища (извън града) и всеки се ориентира към сегашната си среда. Имаше даже и благотворително мероприятие от няколко човека - повечето тук няма как да го знаят това и се направи нещо важно и значимо .. нещо, което един истински клуб би направил и ще бъде запомнен, с което. Но развитието спря тогава. Много хора - членове или просто съфорумци от София, Бургас, Пловдив, Монтана и къде ли не .. напоследък ми задават въпроса : Какво се случи с Пазарджишката група ? ... Аз поклащам глава и вдигам рамене. Не мога да им отговоря, най-малкото защото никога не съм бил част от тази група, която вече не съществува .. а и никога не съм имал желание да бъда. И въпреки това ми е болно, защото си спомням с умиление как от другите градове говореха с респект за Вас колеги. Винаги ще ми е приятно да се видя с всеки от вас или да се съберем като компания - както напоследък се случва и дано някой ден наистина да се "роди" клуб в региона.

Поздрави на всички

п.п. Гошко ... нали някво БМВ щеше да купуваш бря ? ... днеска те видех пешеходец май на Менделеев и Санкт Петербург .. мое и да се бъркам де .. ма таа гола тиква светеше арно по пешеходната

п.п2. некой да сапре Ваклин вече ..
                            а вие господин меринджей ша присУсвате ли уа........... не за другу а а знам колко камъни а си носа
                            0884650778 токи4а

Comment

• Ндам ... ша си дойда с моторетката евентуално. Ако недай си боже дойда със 159-ката или със 156-цата - верно мое да си донесеш камънье .. та да те пребия с тех и после спокойно да ода да те излежа срещу нас.

Comment

• Колеги тази събота(21.09.2013г.) викам да се съберем, та да пообсъдим за феста. Часа и мястото са обичайните-до новия мост от 19:00ч.
                                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
                                X