If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така така майко кажи му на тоз ,,,,,,, 2.40 литъра масло ли купувате бре????
Ами аз колите съм свикнал да им сипвам каквото гориво пише в мануала на производителя, бе. А там никъде не прочетох да пише каква газ да се сипва Пежата, например, си ги карам с бензин - от най-скъпия - да ти сканирам касовата бележка от днеска, да видиш. 16/100 харчи по магистралата 406-цата, нооо ...нали фирмата плаща - кво ти пука
Нафтата днеска я мернах на цена около 2.45 някъде и леко се олюлях и ми се дръпна цветът от физиономията
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Бай дъ луей..
Да питам за събота друга тема ли ще се прави, какво ще да е там ,евентуално наща група кога и от къде ще тръгва ,щото съм изгубена душа ако тръгна сам ..
sigpic BMW e39 525tds PA4492BH Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
Бай дъ луей..
Да питам за събота друга тема ли ще се прави, какво ще да е там ,евентуално наща група кога и от къде ще тръгва ,щото съм изгубена душа ако тръгна сам ..
Ами аз колите съм свикнал да им сипвам каквото гориво пише в мануала на производителя, бе. А там никъде не прочетох да пише каква газ да се сипва Пежата, например, си ги карам с бензин - от най-скъпия - да ти сканирам касовата бележка от днеска, да видиш. 16/100 харчи по магистралата 406-цата, нооо ...нали фирмата плаща - кво ти пука
Нафтата днеска я мернах на цена около 2.45 някъде и леко се олюлях и ми се дръпна цветът от физиономията
е да тооо фирмата плаща да го еб..... ,а доколкото мануала ,ЕБЕМ ти и мануала
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Някой може ли да ме посъветва, къде да си направа профилактика на климатика (пълнене и квото трябва) ,че нещо много лабав моя
Ако духа не го пипай!И аз така уж профилактика да направя и влезнах в едни филми(италиански),че и по кината ги няма...
Да е жив и здрав Костадин,че ме измъкна от това приключение.
Comment