Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
    Не знам тогава какво си причинихме , но тука до 2 седмици какво ще си напраим немам думи.Сичко наред
    Аре малко
    с тебе сме целото група
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• о дааааааа
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Момци другата седмица в събота мисля да ви пробвам и запиша кой колко може да пие и колко държи.Ма не зная къде освен при мене в стола но ще трябва да помагате с музиката че немам музика там.
        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Оги , кога се чака хубавата новина ?
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• !

абе защо не поправите заглавието на "Алкохолни срещи в ПАЗАРДЖИК"

Comment

• Първоначално публикувано от Genchoo Покажи съобщение
              абе защо не поправите заглавието на "Алкохолни срещи в ПАЗАРДЖИК"
              ми да то тези хора са разсипаааа!!

добре ,че не съм с тях
              0884650778 токи4а

Comment

• Интересува ме има ли закон или точка в закона, където можеш да предупредиш за примерно шофьор с книжка, който няма уменията зад волана?
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                  Интересува ме има ли закон или точка в закона, където можеш да предупредиш за примерно шофьор с книжка, който няма уменията зад волана?
                  това за кой се отнася!!!
                  0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    Оги , кога се чака хубавата новина ?
                    Другия четвъртък , ако не и по рано
                    Аз разпалвам печката.
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                      Другия четвъртък , ако не и по рано
                      Аз разпалвам печката.
                      айди майковсичко да мине както трябва пожелавам ти го от сърцеда бъдеш щаслив татко

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

а бе некой виждал ли ми е черния дроп некаде ?/
                      0884650778 токи4а

Comment

Интересува ме има ли закон или точка в закона, където можеш да предупредиш за примерно шофьор с книжка, който няма уменията зад волана?
                        Аз ги предупреждавам с едни листовки,когато вече паркират и заемат амнааесет парко места.
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• ?

ГОооога и ко пише на тех "ти си пустиняк и неможеш да караш" ли ?

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            това за кой се отнася!!!
                            Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                            Аз ги предупреждавам с едни листовки,когато вече паркират и заемат амнааесет парко места.
                            Познавам поне трима човека, на които трябва да им се отнеме книжката поради неумение да шофират и са опасни за себе си и най-вече околните.
                            На първо време може да започнат от:
                            1. майка ми - Въпреки, че ми е родна майка и изпитвам само добри чувства към нея тя се вози в автомобила, дори когато е зад волана,като извършва всякакви дейности, но не и да шофира. В редките случаи, когато тя реши, че е прекалено безучастна зад волана, предприема смяна на предавка, подаване на мигач и т.н. за толкова дълго време, че се оказва, че е пристигнала до крайната си цел!!!
                            2.дядото на мой приятел - този човек на преклонна възраст невижда, слухът му е изключително слаб и при управление разчита на своята жена (баба негов набор) да му казва дали да спре или да продължи на право, червен светофар ли има някакво препядствие...
                            3. момче на около 20-21години! Това момче е мой познат от около 5-7години и има много добри умения в професията си, но... за мой (и не само мой) ужас отива с личния си автомобил на работното си място. Неговите шофьорски умения са толкава близки до нужните за управление на автомобил, колкото цвета на моята кола с тази на 156-ца на Веско, а рефлексите му при критична пътна ситуация са толкова далече от нормалните колкото моята скорост с колело и тази на ТI-ката при 2бар налягане.
                            Идеята ми е такава, че тези, а и много други хора заради незнайни причини се явяват на шофьорски курсове, по още по-незнайни причини ги изкарват и те се водят шофьори както и ние.
                            Last edited by Lqnkata; d.m.y г., 21:33.
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Познавам поне трима човека, на които трябва да им се отнеме книжката поради неумение да шофират и са опасни за себе си и най-вече околните.
                              На първо време може да започнат от:
                              1. майка ми - Въпреки, че ми е родна майка и изпитвам само добри чувства към нея тя се вози в автомобила, дори когато е зад волана,като извършва всякакви дейности, но не и да шофира. В редките случаи, когато тя реши, че е прекалено безучастна зад волана, предприема смяна на предавка, подаване на мигач и т.н. за толкова дълго време, че се оказва, че е пристигнала до крайната си цел!!!
                              2.дядото на мой приятел - този човек на преклонна възраст невижда, слухът му е изключително слаб и при управление разчита на своята жена (баба негов набор) да му казва дали да спре или да продължи на право, червен светофар ли има някакво препядствие...
                              3. момче на около 20-21години! Това момче е мой познат от около 5-7години и има много добри умения в професията си, но... за мой (и не само мой) ужас отива с личния си автомобил на работното си място. Неговите шофьорски умения са толкава близки до нужните за управление на автомобил, колкото цвета на моята кола с тази на 156-ца на Веско, а рефлексите му при критична пътна ситуация са толкова далече от нормалните колкото моята скорост с колело и тази на ТI-ката при 2бар налягане.
                              Идеята ми е такава, че тези, а и много други хора заради незнайни причини се явяват на шофьорски курсове, по още по-незнайни причини ги изкарват и те се водят шофьори както и ние.
                              не знам кой ти спира колата пред "Спортното"
                              ама му кажи да не я изкарва до осевата линия
                              щото некой може и да я закара на буксир до Борекса
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                не знам кой ти спира колата пред "Спортното"
                                ама му кажи да не я изкарва до осевата линия
                                щото некой може и да я закара на буксир до Борекса
                                За това говорим!!! Майка ми е учителка там Естесвено този начин на паркиране не е единичен случай, може да го видите и като вариант - Автомобила качен (с не малка скорост) на тротоара с едната гума ( за начина на "паркиране" може да се проследи и по джантата)...
                                Нелечимо е

Comment

Working...
                                X