If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая вечер към 23:30 забелазях до центъра на Стара Загора синя 145 1.4тс с РА регистрация и до колкото видях е Gogata, в компания на 2 дами Ако е той да си признава бързо
Виноват.Аз ти пресветнах не знам дали видя.Тук съм по работа до края на седмицата.Утре ще ти се обадя да пием по бира.
Виноват.Аз ти пресветнах не знам дали видя.Тук съм по работа до края на седмицата.Утре ще ти се обадя да пием по бира.
Ами Гога, аз принципно съм от Нова Загора, тааа и аз бях тогава на гости в Стара Загора
Иначе видях че ми присветна, само се питах дали ме позна тогава
ПП: Та как е в нашия край, хубави ли са жените а ?
Тая вечер към 23:30 забелазях до центъра на Стара Загора синя 145 1.4тс с РА регистрация и до колкото видях е Gogata, в компания на 2 дами Ако е той да си признава бързо
Тей вечерта бяхме на едно кафене с Гогата да се видим...иии да Ви кажа че съм Ви дал невярна информация че е бил вечерта с 2 момичета...защото се оказа че бил с 3 мадами Нещо не съм видял едната, ама и тъмно си беше ... Не му е лесно на момчето, тей че Пазарджик стягайте се и отивайте да помагате
Comment