If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
достатъчно съм тъп за да карам нова кола и да не вися по сервизите
отличноооо!! вие спечелихте 2 горни и 2 долни носачи за 147 ца; доооооообреее, нова нова .. колко да е нова
и ние висим по сервизите ама си висим така по масите!!!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
отличноооо!! вие спечелихте 2 горни и 2 долни носачи за 147 ца; доооооообреее, нова нова .. колко да е нова
и ние висим по сервизите ама си висим така по масите!!!
а бре хора ще ма извинявате мааааа що ма карате да доизаснявам истини които и на вас са ви яснииии!!!!!
тук сам в този скапан форум защото искам да остана с приятлите си които спечелих !!!!!! ТУК !!!! не със скапаните коли !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! вярно е харесвам 155 и нищо по н а горе!
а бре хора ще ма извинявате мааааа що ма карате да доизаснявам истини които и на вас са ви яснииии!!!!!
тук сам в този скапан форум защото искам да остана с приятлите си които спечелих !!!!!! ТУК !!!! не със скапаните коли !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! вярно е харесвам 155 и нищо по н а горе!
Освен 4е са приятели тук те са приятели и в живота,не се пали за дреболии Токи4а,знае6 как стоят не6тата
Alfa Romeo 145 QV
Alfa Romeo 146 TI-Turbo
Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
Fiat Multipla....LPG Мечка
Живи и здрави всички,весели празници и всичко най-готино от мен.В тоя форум мислих че имам приятели ама се оказа,че съм мноооооооооооого далече от истината.Интересно ми е как така стана,че се промениха и изкривиха до такава степен нещата .............
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Живи и здрави всички,весели празници и всичко най-готино от мен.В тоя форум мислих че имам приятели ама се оказа,че съм мноооооооооооого далече от истината.Интересно ми е как така стана,че се промениха и изкривиха до такава степен нещата .............
Весело изкарване на празниците мойй
---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Може да пишете по някой по-весел пост за празниците , като изтрезнееете !
Весели празници и от мен !
sigpic BMW e39 525tds PA4492BH Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Може да пишете по някой по-весел пост за празниците , като изтрезнееете !
Весели празници и от мен !
честита нова преварка ,все така да ми е силна !все така да съм си свеж ! кат кисела краставичка
а вие всички все така добри приятели !!!
весели празници......... смотаняци
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment