If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наточили сме си и ние ... Токича , щях да те питам ония ден и забравих . Могат ли да ми направят малко боя ( 200-300-400 грама ) цвета на пежото , ама на спрей ... за да си пръсна праговете и едни пластмаси на волана ... и лак трябва ли да купя ? И къде да ходя ?
Наточили сме си и ние ... Токича , щях да те питам ония ден и забравих . Могат ли да ми направят малко боя ( 200-300-400 грама ) цвета на пежото , ама на спрей ... за да си пръсна праговете и едни пластмаси на волана ... и лак трябва ли да купя ? И къде да ходя ?
и аз сега се сещам да ти кажа ,че праговете нема как да станат с спреи!!имам предвид добре !
а доколкото пласмаските на волана.......
БАЙ МАНГАЛ ..егатии и пауура тън дръта тън дрътаа
иначе могат да ти направат спрей !! ,ама без ракия не казвам
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Ама той волана си е с боядисани в сиво пластмаси бе шмиргел )) аз го чистих със спирт и поизтрих положението А ракия ще нагласим , ама ще трябва многооо да говориш после , може и некоя песен да изсвириш !
Ама той волана си е с боядисани в сиво пластмаси бе шмиргел )) аз го чистих със спирт и поизтрих положението А ракия ще нагласим , ама ще трябва многооо да говориш после , може и некоя песен да изсвириш !
а не ще свириш ти!
мое ти поиграм малко гол пред булката
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment