If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наско временно е във Варна Владиславово-избяга от земетресението(явно много уплашен)!
Не у депото а у дапа мое да го видите иначе!
Сега ставам-ще пия 2 бири и минавам на ракия!
Съни аз често съм у Варната ама тебе та нема и взех кардинално решение-пия сам!Питай Емо(Феликс)как ме набара в ПикадилиКато си свободен звънни!
Пламене и ти се изгуби нещо-обади са да пием бира,че съм много жаден последно време!
А тия Тодоровците ............пи......пи.......пи......пи.......и на тримата
Иначе за войната Варна Пазарджик -Пазарджик печели щото има къртица тук
Аре ,че ми са стопли бирата!
и ти си един пияч!!!!!!!!тцъ тцъ
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Наско временно е във Варна Владиславово-избяга от земетресението(явно много уплашен)!
Днес тъмно сива Темпра с лупи и регистрация ПЗ управлявана от жена позната под името Ася беше изловена около 18ч в района на Пикадили-Владиславово, а на навигаторското място се беше размазал като машинист след нощна смяна и дегизиран с нахлюпена козирка на шапката (може би за да не му пече) Танас войвода .
Сега по празниците ако си на линия можем да организираме нещо - да чукнем две-три бири
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Днес тъмно сива Темпра с лупи и регистрация ПЗ управлявана от жена позната под името Ася беше изловена около 18ч в района на Пикадили-Владиславово, а на навигаторското място се беше размазал като машинист след нощна смяна и дегизиран с нахлюпена козирка на шапката (може би за да не му пече) Танас войвода .
Сега по празниците ако си на линия можем да организираме нещо - да чукнем две-три бири
Тръгвам за Пазарджик тази нощ и незнам кога ше се върна!Ама кат си свободен бий един тилифон
Иначе си ни фанал-аз съм навигатор щот дизел немой да карам))))
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:57 ----------
Тръгвам за Пазарджик тази нощ и незнам кога ше се върна!Ама кат си свободен бий един тилифон
Нещо искаш да ми кажеш ли колега
дааа..щооо
0884650778 токи4а
Нещо искаш да ми кажеш ли колега
Геееее я ти казах че ше се видим тия дни Работи ли телефона ко стана ??
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Колегата (няма да казвам кой... но всички знаем за кой говоря) е забелязан за пореден път да се пребира към гр. Пазарджик. Очевидно подПийнал но въпреки това движещ в права линия като композиция от спални вагони .... бясно кара зада ме тресне един кардан в главата Полицията е по петите му с вагонетки в опит да го спре и да го глоби за 76545678987654 превишения на скороста в които е бил уловен едва през последните 3 дни по пътя Пазарджик-Варна ... Но колегата е мега инат и продалжава да дава гас на своето изван земно превозно средство Q18 -> http://studio-29.net/wp-content/uplo...akcion-017.gif
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Колегата (няма да казвам кой... но всички знаем за кой говоря) е забелязан за пореден път да се пребира към гр. Пазарджик. Очевидно подПийнал но въпреки това движещ в права линия като композиция от спални вагони .... бясно кара зада ме тресне един кардан в главата Полицията е по петите му с вагонетки в опит да го спре и да го глоби за 76545678987654 превишения на скороста в които е бил уловен едва през последните 3 дни по пътя Пазарджик-Варна ... Но колегата е мега инат и продалжава да дава гас на своето изван земно превозно средство Q18 -> http://studio-29.net/wp-content/uplo...akcion-017.gif
хубав влак
0884650778 токи4а
Бяла кола -> синя седалка -> оранДжеви джанти -> червен волан -> господи какво следва
ОФФФ ТОПИК ... нящо арен ми са види тоя волан
Вескооооуу оправих фиата Правилно си се насочи .. намерих една букса и една лъскава кутийка .. бяха пълни с вода
Comment