If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лянка, не знам ако днес сутринта не те бях пуснал какво щеше да стане. Може би в добрия случай щеше да отнесеш само мантинелата на острова на кръговото.
Да, аз бях с черния Ситроен и добре, че те видях как се беше засвяткал, иначе не знам дали щях да ти го пиша тва тука. Как не отнесе и онези чистачки на кръговото просто жив късмет.
Бива ли така да караш в града? Да не говорим, че и на 10 метра има и училище! На много хубави неща ви учат явно в полицията, евала! Но ги прилагай на Калояново, а не в града! Поздрави и умната!
Колеги от Пазарджик, да ви попитам къде си карате красавиците на автомивка? Къде сте останали най-доволни, безконтактно ли ви ги мият и какви пари ви взимат?
Колеги от Пазарджик, да ви попитам къде си карате красавиците на автомивка? Къде сте останали най-доволни, безконтактно ли ви ги мият и какви пари ви взимат?
Аз лично си ходя на "циганите", но трябва да си им над главата. Във 'Визаш' ще останеш доволен, кафенце може да пийнеш докато ти я измият, но е 8лв
Лянка, не знам ако днес сутринта не те бях пуснал какво щеше да стане. Може би в добрия случай щеше да отнесеш само мантинелата на острова на кръговото.
Да, аз бях с черния Ситроен и добре, че те видях как се беше засвяткал, иначе не знам дали щях да ти го пиша тва тука. Как не отнесе и онези чистачки на кръговото просто жив късмет.
Бива ли така да караш в града? Да не говорим, че и на 10 метра има и училище! На много хубави неща ви учат явно в полицията, евала! Но ги прилагай на Калояново, а не в града! Поздрави и умната!
А сега добър вечер от много време не съм писал и не сме се виждали ама искам да отправя към всички една молба малко е раничко ама все пак да си вържа гащите (не че ша ми паднат де то биреното шкембе за ко е )
Та въпроса ми към всички е дали ще можем да организираме едно изпращане на една абитюрентка май месец (моята дженска :Д) та мечтата ми е :Д да се организираме повечко та да вдигнем и града малко във въздуха :Д:Д:Д
Пък след бала ще се отчитаме някакси я камион бира, я някоя пържолка :Д:Д:Д
Comment