Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой ще ме светне ли какво има на тази улица, та все има по някоя италианска бегачка?

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
      а уеее таз събота имаше ли среща
      Имаше и още как!!! Както се казва, срещнах се сам със себе си Но това неможе да ме откаже от идеята, а вас?
      Снимки ще кача в другата тема.
      Дата на следващата среща: 11.05.2013г.
      Час: 19:00ч.
      Място: обичайното(алеята до новия мост)
      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

• Първоначално публикувано от Kostadin Покажи съобщение
        Имаше и още как!!! Както се казва, срещнах се сам със себе си Но това неможе да ме откаже от идеята, а вас?
        Снимки ще кача в другата тема.
        Дата на следващата среща: 11.05.2013г.
        Час: 19:00ч.
        Място: обичайното(алеята до новия мост)
        там съм
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• а вие!?
          0884650778 токи4а

Comment

• ми ако е 30-ти съм там

1.9 Turbo Мечка

Comment

• Много забавно е тук, кръстьо лафазанов пасти да яде...

Comment

• Предлагам и тая и оная ''музикалната'' тема да идат в коша,или по-добре направо да се затрие този раздел!!!
                0892 488 330-Теодор
                Alfa Romeo 145 3.0 24V
                Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• стига уааааа това че останААме само аз и смъртъ тук
                  незначи че треее а се трие
                  0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                    Предлагам и тая и оная ''музикалната'' тема да идат в коша,или по-добре направо да се затрие този раздел!!!
                    Има много истина в думите ти! Нещата в тоя раздел отдавна са изпуснати! Въпроса е оттук нататък какво искаме да постигнем-да се продължава с лигавенето и детинщините или да се хванем сериозно, като зрели хора и да вървим напред за развитието на идеята в нашия град?
                    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                      Предлагам и тая и оная ''музикалната'' тема да идат в коша,или по-добре направо да се затрие този раздел!!!
                      Първоначално публикувано от Kostadin Покажи съобщение
                      Има много истина в думите ти! Нещата в тоя раздел отдавна са изпуснати! Въпроса е оттук нататък какво искаме да постигнем-да се продължава с лигавенето и детинщините или да се хванем сериозно, като зрели хора и да вървим напред за развитието на идеята в нашия град?
                      Относно "музикалната тема" и патриотичните идеи за "нашия град", казвам, Ще видим.
                      Който не му харесва, да не чете, да не пише и да не злослови.
                      ВИДИМО е, че МОЯТА тема е абсолютно най-активната в раздела, но не ми се изпада в дребнави спорове.
                      Бъдете здрави и щастливи.

Comment

• Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
                        Относно "музикалната тема" и патриотичните идеи за "нашия град", казвам, Ще видим.
                        ВИДИМО е, че МОЯТА тема е абсолютно най-активната в раздела, но не ми се изпада в дребнави спорове.
                        Видимо е най-активната,само от един потребител и слепия ще види кои е той!!!Ако на това му казваш активност...........
                        Все пак това е автомобилен форум за бога,не музикален!!!
                        Никой не злослови и аз лично бих се радвал да покажеш същата активност,която показваш в твоята тема,но по срещите!!!
                        П.С Поне аз не си спомням да си присъствал на някоя среща!
                        0892 488 330-Теодор
                        Alfa Romeo 145 3.0 24V
                        Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• аз предлагам да спрем с това и на следващата среща да се отзовем колкото се може повечко така . ъъъ ... хора!!

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
                            Колега, нищо лично, но теб пък даже не те и познавам
                            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

• ГОТИН ЧОВЕК Е !!
                              0884650778 токи4а

Comment

• То целия форум се разпада от разпри и интриги, та раздела ли няма... На който не му харесва темата на Celestrial да не пишe, не е задължително.
                                Last edited by Doomguy; d.m.y г., 22:19.

Comment

Working...
                                X