If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Време е да вземем по-сериозни мерки вече,алфите се увеличават,а никаква активност от алфистите! Всякакви предложения са добре дошли.Поне веднъж месечно да си определим един ден да се събираме,смятам че няма да е проблем
Идеята е добра - остава само да се осъществи
Кажете някаква дата от месеца или .. не знам и аз предложете как да го направим - мястото поне мисля че е ясно ..
Така е,не сме много хора,но така се започва..
А като си има редовна дата и час шанса да се увеличим е по-голям!
Предполагам най-вероятно ще е или в началото,или в края на месеца,денят 100% почивен,какво мислите колеги?
Като идея още мога да добавя,ако искате може да поканим и колегите от Ланча и Фиат,ако искат да се присъединят и те
П.С. Az4o какво стана с онзи пич с 75-цата от ИталФеста
Момчето със 75-цата не съм го виждал от месец - два. Той в момента е по кандидатстудентски изпити и надали му е до такива неща. Иначе като говорих с него последно каза, че е на 95% готова колата ...
Аз вчера си бях в Пазарджик и мислех да ви звънна да измислим нещо, но като видях какъв потоп стана и се отказах
еми ако щеш вярвай от София до Пазарджик съм пътувал 2 часа и половина ... цялата магистрала беше задръстена както и чистачките не можеха да смогнат ... и Алфата изгори много бензин и ме фана яд и снощи се понапих ...
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
според мен събота като ден е най-добрия вариант и то късния следобед ... щото някои работят и в събота ... а знаем че ония двамата Гилиган и Джинджър от клуб 155 много често в неделя пътуват до София ... както впрочем и аз де ...
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
За мен няма проблем и събота,и неделя.Нека другите колеги да се изкажат как им е удобно.А наистина за часа няма да е зле да е по-късния следобед,дори надвечер поне за лятото
Comment