If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хехе стига бе грубиян Случва се на всеки да му изникнат ангажименти .. на някой по-рядко, на някой по-често .. съдба
Айде пък към края на седмицата ще говорим по-конкретно за час на срещата
Тъй като най-вероятно няма да ме има до петък,да кажа за часа...В 10 на кортовете,защото после ще трябва минем да вземем едни продукти и към 11 да може да сме в Брацигово.Ок?
Уф аз в събота ще трябва да ходя по доктори по някое време .. ще пробвам да си уредя часа за по-ранко сутринта или евентуално за след 13:00 примерно ..
В петък ще ви кажа точно какво е положението, иначе 10 часа на кортовете ми звучи добре
Ок,ако нещо драсни един смс да кажеш какво е положението Аз при всички случаи съм там,така че ако има и други колеги които имат желание са добре дошли!
абе то и аз ше дода ама кфо ше праим след тфа
кфо да купим да донесем или ?!!?!?
аз не ми е мноо ясно идеята на мероприятието
некой да ме просветли плссс.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
аде да се видиме некой път по пазарно време-всека сряда на автопазара или другаде на кафенце през седмицата и без това работа в Пазарджик ама колата не се вижда. Всъщност от 08.00 до 17.00 съм в града през седмицата. За жалост в събота и неделя се намирам в Пловдив и не мога да дода на Вашите срещи. Решите ли кликнете на тел. 0885/546525; 0898/798480
С малко закъснение...Едно огромна благодаря на колегите Аz4o i DiStefano за помощта!Смятам,че макар и с малките възможности които имаме все пак успяхме да зарадваме децата!Още веднъж благодаря за съдействието!
гледам събирали сте се, а също така чета и за благотворителност, че сте правили, за което мога да ви кажа едно голямо евала пичове, аз 3 седмици бях в Ловеч и дори не съм прочел за сбирката и за всичко, което сте организирали, но като гледам сте се справили чудесно, за което пак ви свалям шапка.
гледам има предложения и за среща тая събота и живот и здраве мисля да дойда и аз, само пишете час и ако всичко е ОК съм там
Comment