If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гледам събирали сте се, а също така чета и за благотворителност, че сте правили, за което мога да ви кажа едно голямо евала пичове, аз 3 седмици бях в Ловеч и дори не съм прочел за сбирката и за всичко, което сте организирали, но като гледам сте се справили чудесно, за което пак ви свалям шапка.
гледам има предложения и за среща тая събота и живот и здраве мисля да дойда и аз, само пишете час и ако всичко е ОК съм там
Бил си в Ловеч? Е що не мина през Плевен, можеше да пробваме да направим някаква среща.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
гледам събирали сте се, а също така чета и за благотворителност, че сте правили, за което мога да ви кажа едно голямо евала пичове, аз 3 седмици бях в Ловеч и дори не съм прочел за сбирката и за всичко, което сте организирали, но като гледам сте се справили чудесно, за което пак ви свалям шапка.
гледам има предложения и за среща тая събота и живот и здраве мисля да дойда и аз, само пишете час и ако всичко е ОК съм там
Бил си в Ловеч? Е що не мина през Плевен, можеше да пробваме да направим някаква среща.
щото работехме по 16 часа на ден и едвам смогвахме да се наспим камоли да ходим някъде
Ще се постарая максимално да бъда присъстващ на първата локална, "европейска" срещичка...
п.с Аz4o,предлагам да спретнем една комплексна система относно отсъствията
Айде да се видим бре младежи - нещо и аз се затрих по тая София и ще се забравим
Довечера си идвам, тъй че имам предложение утре следобяд да се видим
Пишете ако има навити, за да знам - Мястото мисля е ясно
Айде часът да е 17:00 примерно .. за да може и бялата стрела да дойде евентуално
Ако имате някакви други предложения, възражения и т.н. казвайте
Comment