If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
у дА ТЕ шИБАМ И ТЕБЕКлуб алфа ромео Пазарджик-най-добрите-без конкуренция!Големинциииииииииииии
Евала момци!
Баце да са ебат на газа леваците като онее лаинянец дето са праи режисьор шел да снима нещо си,щи кажа на ЛС ко ша снима,опппппппаааааааааааа аз вече ти кзах без да искам мое снима малко как тръбица му флаа у отверстието!Нещо мн гневни не е имало такова неща баси!
Най-яките-Пз Rulzzzzzzzz нема по голяма тема от нашата малко да четат!Да ви честитя ли малко станаха към 200 и нещо странички!Аре на смокинката!
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
п.п. тая Събота предлагам на всички алкохолици да си напраим малко спортен полуден!!!Баскетбол, волейбол,бягане с препятствия,хвърляне на бутилки с бира???? ........... що ли знам кво ша каите????
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Колеги , да не пиша нова тема ще питам тук Абе пустете халогени ги няма нещо Не светят ... Скоро ходих в Авал за едни крушки по таблото и ги помолих ако е възможно да видят там какъв е проблема , но един пичолар ми каза , че не можел да открие проблема ... Та кажете сервиз , при който ще ми обърнат малко повече внимение и поне ще се опитат да ми помогнат и да ми засветят пустете халогени .
Edit: В началото мислех , че е от крушките , смених ги и двете , но се оказа , че проблема не е в тях. А като натисна копчето за халогените , лампата не ми светва:
Като натиснеш бутона за вкл. на халогените светвали ти на таблото лампата за халогени точно до тази на габаритите.Ако да проблема е в инсталацията. Ако не нямаш захранване на релето т.е.предпазителя е заминал или самото реле на халогените е заминало.
Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...
Comment