If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
виж ,че жетедето е вече тоталка та тои се роди с истинската машина... 156 цата щте я кара чек зимаска като доиде време да си прекарва въглищтата за чудото
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Вескооооооооооо колко ша ми земеш , за фрезоване бре тука сам решил да засада малко раи грас длу у градината . , мое и един плуг да удариш ама ша чкам малко да спадне цената на нафтата че скъпо ша ми излезнее, нещто не моеш ли , да преработиш кюмбето на,.. ГАС мое ти намера баия работа
0884650778 токи4а
хахахахахха таааааааааа ходещти шкафове ... демек вие , не си ли виждал брее хахахахах
ша ви вода вашияотбор на зоо логическата градина .тааааааа дицата да видат малко тюлении
.... ти сииииииииииииии
Токич виж до събота имаж време да си направиш едни кори от ламарина за краката ,че ставаме двама една закачалка и една табуретка дето ща ретаме тенко по глезените.
АААААААААААА и виж тоя път земи некоя по голема топка та кът пием некоя друга бира да можем да я ритаме ,че Весо па щи зели краката
Внимавай,че сме двама с котлони,да не наминем да ви сварим м..ете!Аре па в съботата повече,мачле тва онова!Отбора на газениците топи сичко наред,ми та то тея JTD-тва си и могат-многопушек за нищо!айре младежите!
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
тои весо мое и да не доиде снощти го видех , мирослава е тук и тои не знае каде е беше си зел една чанта шоколади.................... а дига самолетчетоо
0884650778 токи4а
тои весо мое и да не доиде снощти го видех , мирослава е тук и тои не знае каде е беше си зел една чанта шоколади.................... а дига самолетчетоо
Comment